Cum cuceresti barbatul Gemeni: cele mai bune sfaturi de seductie – gândul
Fri, Jun 26th, 2020

Cum cuceresti barbatul Gemeni: cele mai bune sfaturi de seductie

Vrei sa afli cum sa cuceresti barbatul Gemeni fara prea mari eforturi? Iata cele mai bune sfaturi astrologice!

Sa cuceresti barbatul Gemeni este o provocare, dar daca reusesti acest lucru, atunci viata ta alaturi de el va fi una de vis!

Barbatul Gemeni este o persoana foarte flexibila atunci cand vine vorba de dragoste. Nu va fi niciodata un partener obsesiv, ci va incerca sa dea dovada de cat mai multa intelegere. De asemenea, este unul dintre cei mai empatici oameni care exista pe lume, pentru ca intotdeauna va fi acolo cand cineva are nevoie. Mereu isi va incuraja partenera sa treaca peste anumite probleme, o va determina sa devina cea mai buna varianta a sa si o va sustine sa-si indeplineasca visurile. Cu toate acestea, barbatul Gemeni are si o latura mai putin placuta. Este foarte imprevizibil, instabil si are tendinta de a renunta sau de a se plictisi destul de usor intr-o relatie.

Cum sa cuceresti barbatul Gemeni – Flirteaza intens

Este esential sa stii sa flirtezi pentru a seduce un barbat din zodia Gemeni. Cu siguranta nu o vei putea face la fel de bine ca si el, dar cu toate acestea trebuie sa dai tot ce ai tu mai bun in materie de tehnici de seductie.

Barbatului din aceasta zodie ii place sa se joace, pentru ca nu ia dragostea prea in serios, nici macar atunci cand este implicat intr-o relatie. Din acest motiv, cea mai mare greseala pe care o poti face cu un barbat din Gemeni este sa fii prea serioasa sau disperata. Daca nu ii oferi nimic distractiv, nu va fi interesat si isi va vedea de drum.

Cum sa cuceresti barbatul Gemeni – Creeaza o atmosfera romantica

Daca il inviti la cina la tine acasa, fa-ti timp sa creezi o atmosfera romantica, cu lumanari si muzica buna. Chiar daca acest nativ pare mai degraba cerebral, el se bucura de romantism din cand in cand, mai ales cand vine sub forma unei surprize. Insa, lucrul important de retinut este ca un barbat din Gemeni are nevoie de varietate. Sa nu crezi ca daca cina romantica a iesit bine va functiona si a doua oara. El isi doreste noutate si aventura. Fii creativa si unica si vei fi recompensata!

Cum să cucerești bărbatul Gemeni – Fii un bun interlocutor

Bărbatul Gemeni este atras de oamenii la fel de sociabili ca și el.

El este foarte deschis și are un cerc larg de prieteni. Îți va fi mult mai greu să te integrezi în viața lui dacă ești timidă sau anxioasă, dacă nu-ți place să fii înconjurată de oameni și preferi să îți petreci serile acasă citind o carte bună. Trebuie să știi că acestui nativ îi place să se distreze, să cunoască mereu oameni noi și să fie la curent cu ultimele știri și bârfe. Având în vedere acest lucru, va deveni dependent de tine dacă abordezi subiectele de care este interesat în mod deosebit și dacă îl vei hrăni cu cele mai suculente informații.

Cum să cucerești bărbatul Gemeni –  Fii misterioasă

De obicei, atenția bărbatului din zodia Gemeni se îndreaptă automat către femeile care sunt imprevizibile. El crede că o persoană cu un aer misterios este într-adevăr fermecătoare. Când încerci să îl seduci, reține că îi place să fie surprins. O doamnă cu o personalitate schimbătoare îl va face să se îndrăgostească garantat.

Cum să cucerești bărbatul Gemeni – Oferă-i mult spațiu

Bărbatul Gemeni va fugi de orice persoană care crede că îl poate ține legat.

Așadar, pentru a-l cuceri, trebuie să-i oferi mult spațiu. Asta presupune să ai încredere în el, deși nu este un lucru prea ușor. Să fii posesivă și să-l presezi cu privire la viitorul vostru împreună sunt două dintre lucrurile care îl vor determina să te respingă imediat. Evită să dai semne de gelozie sau să pui prea multe întrebări, ci fii înțelegătoare și flexibilă atunci când vrea să schimbe planurile. E un spirit liber și nu se vrea stăpânit vreodată!

Cum să cucerești bărbatul Gemeni – Fă-l să râdă

Nu trebuie să excelezi în toate pentru a atrage un bărbat din zodia Gemeni, dar este foarte important pentru el să ai simțul umorului. În loc să pierzi timpul încercând să îți aranjezi părul și garderoba până la cel mai mic detaliu, concentrează-te pe starea de spirit și pe energia pe care o transmiți. Trimite-i e-mailuri amuzante, păstrează o atmosferă degajată și comportă-te din când în când copilăresc.

Dacă vrei ca un bărbat din zodia Gemeni să se îndrăgostească de tine, umple-i viața de fericire, râsete și distracție.

Cum să cucerești bărbatul Gemeni – Întreabă-l lucruri despre el

Când un bărbat din Gemeni este îndrăgostit în secret, va împărtăși câteva lucruri intime despre el cu persoana iubită. Problema aici este că trebuie să cunoști limita. Nu exagera cu întrebările și nu sări la ceva mult prea personal sau delicat, deoarece nu îi va plăcea deloc. În schimb, poți să-l întrebi despre pasiunile sale sau să dezbateți subiecte actuale, pentru a afla care sunt părerile sale.

sursa www.eva.ro Foto: Shutterstock.com

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved