Cum este să iubești prima dată și să nu uiți. Am mai avut iubiți, dar nu l-am mai iubit pe niciunul – gândul
Sun, Dec 25th, 2016

Cum este să iubești prima dată și să nu uiți. Am mai avut iubiți, dar nu l-am mai iubit pe niciunul

Poveste despre cum este să iubești prima dată și să nu uiți

Am și eu o poveste, ca fiecare. Personajul principal este un el care a știut să mă cucerească iremediabil, cu sau fără intenție.

Eram mai mică decât sunt acum, el era mai mare decât mine, mai bun, mai deștept, cu mai multă experiență de viață. Era bun în orice, doar că nu era bun pentru mine. De când am aflat de existența lui, în mine s-a născut o atracție față de el care a fost în stare latentă până când am început să vorbim. Apoi, atracția a crescut și s-a transformat în iubire, până când am ajuns așa de expusă și deschisă încât mi-am pus sufletul pe tavă.

Lăsând figurile de stil și limbajul metaforic la o parte, povestea este simplă. Cum am zis, eram mică, nu fusesem niciodată îndrăgostită cu adevărat și m-am îndrăgostit de el. Doar că nu a fost reciproc. Dacă ar fi să mă iau după ce zicea, a simțit aceiași fiori de început, până când ceva s-a rupt și nu a mai putut să țină pasul. A rămas în urmă, dar eu mergeam tot înainte cu sentimentele. Când și-a dat el seama că lucrurile nu prea merg, eu eram deja îndrăgostită iremediabil. Atunci, m-a părăsit. Îl cred că nu a făcut-o intenționat. Nu poți să stai lângă un om pe care nu îl iubești, doar ca sa nu îl faci sa sufere. Mai bine îl rănești spunandu-i adevărul, decât să îl faci să creadă că simți la fel.

Nu îl învinuiesc pe el, învinuiesc viața asta, pentru că este de atâtea ori nedreaptă…

După ce mi-am revenit din suferința pricinuită de despărțire, am mai avut iubiți, dar nu l-am mai iubit pe niciunul.

Se spune că “tot ce iubești tu nu o să te iubească, pentru că nu ai știut să iubești ce te-a iubit odată”. La mine, a fost invers, dar sper ca într-o bună zi să iubesc o persoană care să mă iubească. Visez la asta atât de mult, cum visez că am să-l mai văd măcar o dată, după toți acești ani…

Am scris povestea asta, pentru că mi-ar plăcea să o citească. Măcar așa ar ști și el ce simt…

Ai și tu o Poveste de Viață fie ea de dragoste sau de alt gen… Spune-ne și tu povestea ta printr-un e-mail la [email protected] și noi vom publica istoria ta (tu decizi dacă dorești să ramâi anonim sau publicăm și numele tău).

foto: LovePanky

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
... ...
All Rights Reserved