Cum iubeste cea mai puternica femeie din zodiac – gândul
Tue, Jan 10th, 2017

Cum iubeste cea mai puternica femeie din zodiac

Cum iubeste cea mai puternica femeie din zodiac. Astrologul Maria Sarbu a facut radiografia sufleteasca a cele mai ferme, pragmatice si invincibile femei din zodiac.

De departe cea mai sobra si ferma dintre noi, femeia Capricorn este puternica, pragmatica si adeseori rece.

Structura ei este una feminina si joviala, dar tine atat de mult la eticheta incat lasa in plan secundar dragostea si pune in plan principal stabilitatea si munca.

Considerea ce a fi muncitoare isi va gasi linistea personala si dragostea ar putea completa acest tablou, dar nu crede cu tarie ca il va finisa cu maiestrie.

Isi strabileste teluri si le implineste cu multa sarguinta, trage mult de ea pentru a ajunge acolo unde isi propune si placerile vietii le stie bine, dar opreste pentru ea doar cateva si de multe ori, iubirea este o a doua natura, la care tinde mai greu, deloc sau insuficient.

Este cea mai hotarata si ferma, cea mai dura cu ea si cu ceilalti, pentru ca tine sa isi implineasca scopurile.

In casa are nevoie de activitati antrenante si de multa pasiune si experiente puternice, de aceea uneori evita sa se aventureze in relatii stiind ca acestea nu i-ar putea oferi aceasta multumire aparte, constienta fiind ca este greu de realizat si de sustinut un astfel de cuplu.

Alteori, poate deveni irascibila si impulsiva, tocmai pentru ca nu gaseste acele mici provocari alaturi de tine. In cuplu are nevoie de emotii exprimate si de autenticitate, vrea ca tu sa stii sa o seduci prin insasi felul tau de a fi, magia ta, personalitatea ta si povestea pe care tu sa o sustii si pe care ea sa nu o poata refuza.

Sexual ii place pasiunea traita cu iubire cat mai puternica sau mai adevarata si nu va accepta sa faceti dragoste daca nu te mai iubeste intr-adevar. Distractia ei implica luxul, gatitul, placerile pamantesti, indiferent daca este vorba de barfa, de iesit la restaurante cochete, burgheze sau la shoping de bunuri valoroase, pretioase etc.

Isi cunoaste bine si minusurile si plusurile, domina si se impune, o dezechilibrezi atunci cand nu stie daca si tu esti puternic sau daca esti slab.

Va prefera sa te pedepseasca sau sa iti impuna ritmul ei, cand idealurile voastre nu rezoneaza te lasa in urma cu usurinta pentru ca isi cunoaste potentialul si va prefera sa se afunde in munca. Iti va da comenzi, te va directiona si doar prin dorinte o poti seduce sau o poti face sa fie mai flexibila.

Sursa teotrandafir.com, foto: Shutterstock

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
... ...
All Rights Reserved