Cum s-au regăsit o mamă și o fiică, după 79 de ani. Cele două au fost separate la naștere – gândul
Mon, Jul 2nd, 2018

Cum s-au regăsit o mamă și o fiică, după 79 de ani. Cele două au fost separate la naștere

O mamă și fiica ei, în vârstă de 100, respectiv 79 de ani, s-au întâlnit pentru prima dată, după ce mamei i s-a spus că fiica ei a murit după ce s-a născut, iar părinții adoptivi ai fiicei i-au spus acesteia din urmă că mama ei biologică a decedat după ce a adus-o pe lume.

Cele două au fost sparate în urmă cu 79 de ani, la New York, iar mulțumită unui test ADN și familiei, cele două s-au revăzut și au aflat că trăiau la doar 120 de kilometri distanță, la Florida, scrie The Telegraph.

După ce a fost adoptată, Lillian Ciminieri (mama) s-a gândit mereu la fiica ei, despre care credea că a murit după naștere, iar Joanne Loewenstern a ”plâns multe nopți” pentru că voia să-și cunoască mama.

Loewenstern nu a crezut că mama ei s-a stins după ce i-a dat viață: ”Aveam impresia că este vie”.

Cele două au fost reunite, mulțumită unui test ADN făcut de echipa unui site specializat.

”Este incredibil și mama mea nu se mai întreabă ”cine sunt”. Dumnezeu lucrează prin căi misterioase și astăzi a fost o zi grozavă”, a spus Elliot Loewenstern, după ce și-a revăzut mama.

Când s-au întâlnit, cele două au petrecut timp colorând și vorbind. Ele și-au promis că vor rămâne în contact.

sursa www.libertatea.ro FOTO: PIXABAY

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved