Cum sa-l faci sa aiba incredere in tine, in functie de zodia lui – gândul
Fri, Feb 14th, 2020

Cum sa-l faci sa aiba incredere in tine, in functie de zodia lui

Nu va fi usor, dar merita din plin! Descopera cum sa-l faci sa capete incredere in tine, in functie de semnul lui zodiacal!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Daca vrei sa faci un barbat din zodia Berbec sa aiba incredere in tine, arata-i ca apreciezi relatia pe care o ai cu el si ca vei lupta pentru ea orice ar fi.

Sa fii acolo cand are nevoie de tine, sa fii deschisa sa incerci lucruri noi alaturi de el, sa il provoci si sa nu te folosesti niciodata de el pentru a-ti salva propria piele.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Daca vrei sa castigi increderea unui Taur, va trebui sa ai rabdare si sa fii dispusa sa-ti faci timp pentru a-i arata ca esti o persoana pe care se poate baza.

Acesta te poate testa, insa eforturile tale vor merita din plin. Odata ce capata incredere in tine, va fi pe vecie, cu exceptia cazului in care il vei dezamagi profund. Daca faci asta, nu ti se va oferi o a doua sansa prea usor.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Daca vrei sa-l faci pe nativul din Gemeni sa aiba incredere in tine, va trebui sa fii directa si sincera.

Nu incerca sa-l convingi cu vorbe, deoarece acesta va vedea prin tine si va stii daca ai intentii ascunse sau nu. Nu folosi tehnici de manipulare, pentru ca acest gen de comunicare nu este pentru el.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Daca vrei sa-l faci pe nativul din Rac sa aiba incredere in tine, va trebui sa iti arati vulnerabilitatile si sa fii foarte deschisa.

Fii sincera cu privire la ceea ce simti, chiar daca te simti incomod sau penibil. De asemenea, daca esti acolo pentru el si ii permiti sa se exprime fara sa il judeci, il vei face sa se simta din ce in ce mai aproape de tine.

Leu(22 iulie – 22 august)

Dacă vrei ca un Leu să aibă încredere în tine, va trebui să fii la fel de încrezătoare ca și el.

Arată-i că ai o stimă de sine ridicată și că nu te lași doborâtă prea ușor atunci când lucrurile devin dure. Nu încerca să-l impresionezi, pentru că va vedea că ce se întâmplă nu e natural. Fii tu și fii sinceră!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Dacă vrei ca un nativ din Fecioară să aibă încredere în tine, nu face pe atotștiutoarea și nu contesta ceea ce știe.

Acesta este deștept și citește foarte bine caracterul omului. Dacă simte că e ceva în neregulă cu tine, nu va avea niciodată încredere în tine. Arată-i că ești de bază ținându-te de cuvânt. Când promiți ceva, asigură-te că așa vei face!

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Dacă vrei ca nativul din Balanță să aibă încredere în tine, trebuie să îi spui cât de uimitor crezi că este.

Acestuia îi place lauda și atenția, dar dacă un compliment nu este sincer, el va crede că ești doar cineva care vrea să-l manipuleze. Cu cât ești mai sinceră, cu atât va deveni mai apropiat de tine. De asemenea, nu îl trăda!

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Dacă vrei ca un Scorpion să aibă încredere în tine, nu îl minți și nu încerca să îi intri pe sub piele.

În schimb, ascultă ce spune, fii prezentă și pune-i întrebări care arată că ești atentă. Abordează subiecte sau probleme care îl preocupă, oferă-i soluții sau sfaturi eficiente. Scorpionul va fi măgulit de faptul că îți pasă cu adevărat de el și va căpăta treptat încredere în tine.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Dacă vrei ca un Săgetător să aibă încredere în tine, va trebui să fii deschis către idei și filozofii noi.

Când ești în mijlocul unei conversații cu acesta și nu înțelegi ceva, spune-i și nu încerca să îl păcălești. Arată-i că ești interesată să înveți și că ego-ul tău nu este atât de mare încât trebuie să pari cea mai inteligentă persoană din încăpere. De asemenea, oferă-i sfaturi bune în mod repetat, astfel încât să înceapă să te considere o persoană la care poate apela atunci când are nevoie de ajutor.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Dacă vrei ca un Capricorn să aibă încredere în tine, va trebui să fii alături de el atunci când are nevoie.

Dacă îți cere o favoare, ajută-l, chiar dacă nu este ușor. El nu ți-ar cere niciodată altceva decât ceea ce ar face și el pentru tine. Fii corectă, tratează oamenii echitabil și apără-i pe cei care sunt neîndreptățiți. Un Capricorn se apropie de oamenii care fac ce trebuie să facă, pentru că așa își dă seama de caracterul lor.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Dacă vrei să câștigi încrederea unui Vărsător, nu încerca să pari perfectă!

Nimeni nu e lipsit de defecte și acest nativ își va da seama imediat dacă încerci să pari altcineva decât ești. Arată-i că ești asumată și că te simți confortabil să îți arăți adevărata față. Dacă îți ascunzi slăbiciunile sau greșelile, Vărsătorul nu va dori să aibă de-a face cu tine.

Peşti(19 februarie – 20 martie)

Dacă vrei ca nativul din Pești să aibă încredere în tine, va trebui să îi arăți că ești o persoană plină de compasiune.

Fii sensibilă cu privire la ceea ce simte și fii campioana lui! Încurajează-l să fie creativ și arată-i că îl înțelegi. De asemenea, fii receptivă când îți cere ajutorul.

sursa www.eva.ro Foto: Getty Images

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved