Cum să păstrezi flacăra pasiunii aprinsă în funcţie de zodia lui – gândul
Wed, Oct 23rd, 2013

Cum să păstrezi flacăra pasiunii aprinsă în funcţie de zodia lui

Scorpionul are grijă el însuşi să păstreze pasiunea în relaţia voastră, dar dacă iubitul tău e Berbec va trebui să faci un efort şi să-i oferi mereu noi provocări.

Berbec

Berbecul are nevoie mereu de noi şi noi provocări. Dacă îi faci mereu pe plac şi îi permiţi să ia fiecare decizie, să câştige fiecare dispută, atunci interesul lui va dispărea destul de repede. Este gelos, dar gelozia îi menţine interesul viu şi fiecare bărbat care te priveşte este pentru el o nouă provocare binevenită în relaţia voastră. El vrea să simtă că luptă pentru tine şi pentru atenţia ta. Desigur, asta nu înseamnă să-i fii infidelă.

Taur

E destul de greu să menţii pasiunea vie alături de un Taur, pentru că e un bărbat pretenţios. Îi place sexul şi are nevoie de o viaţă sexuală împlinită condimnetată de noutăţi, aşa că trebuie să fii mereu dispusă să încerci ceva nou. De asemenea, ar trebui să fii mereu aranjată pentru că nu-i plac femeile negljente cu aspectul lor, aşa cum nu-i plac persoanele grăbite, care nu ştiu să se bucure de fiecare moment al vieţii.

Gemeni

E greu să-i intri în graţii, dar şi mai greu este să-i menţii interesul viu. Bărbatul Gemeni se plictiseşte foarte repede şi are nevoie de o parteneră cu personalitate foarte versatilă care să se adapteze din mers şi să se schimbe periodic. Îi plac schimbările de look. De asemenea, iubita ideală pentru el este înţelegătoare şi tolerantă. Gelozia ar face mult rău relaţiei voastre, căci el e sociabil, vorbăreţ şi atent cu femeile în general.

Rac

Relaţia cu un Rac este greu de menţinut pe linia de plutire în sensul că pasiunea se stinge destul de rapid şi locul ei e luat de o relaţie ciudată, în care tu eşti mai mult mama lui decât iubita. În plus, este foarte sensibil şi rişti să-l superi cu o singură vorbă sau un singur gest. Pentru a păstra relaţia vie şi pasională, nu-i da motive de gelozie şi încearcă să-l înveţi să se descurce singur, aşa încât să nu ajungi să ţii locul mamei lui. Din când în când totuşi e chiar indicat să-l alinţi şi să-l protejezi.

Leu

Nimic nu-l supără mai tare decât încercările tale de a-i fi superioară. El e regele, deci el trebuie să fie mereu în lumina reflectoarelor. Cel puţin aşa considră el şi dacă vrei o relaţie fericită şi lungă nu îl contrazice. Fă-l să se simtă special, mândru de el şi la rândul lui va face tot ce poate ca să fii fericită. Nu-i place mediocritatea, lenea, neglijenţa, aşa că va trebui să fii mereu bine îmbrăcată şi îngrijită. Nu poate să fie pasional cu o femeie neîngrijită.

Fecioară

Perfecţionistul din el are nevoie de o femeie perfectă, puternică, frumoasă. Dacă te menţii aşa, fii sigură că pasiunea lui nu se va stinge. Totuşi, pregăteşte-te pentru critici şi învaţă să le accepţi. Oricât de bine le faci pe toate, el va găsi mereu câte un neajuns şi nu se va feri să ţi-l spună. Nu îţi va fi uşor să-i simţi mereu privirile critice în ceafă, aşa că dacă cineva ajunge la fundul sacului cu pasiune, aceea probabil că vei fi tu.

Balanţă

Sexul este liantul care vă ţine împreună indiferent de problemele pe care le aveţi. Aşa că trebuie să construieşti cu el o relaţie intimă foarte bună, care vă va salva atunci când pasiunea pare să se stingă. Ţine cont că este destul de încăpăţânat şi tipicar, iar dacă te enervează lucrurile astea, caută să-l corectezi cu tact sau să-l suporţi. Nu îi place deloc să fie criticat şi se supără repede. Nu îi da motive de gelozie.

Scorpion

Când el e Scorpion, nu e deloc greu să păstrezi pasiunea vie. El îşi alege cu mare grijă partenera, iar dacă te-a ales pe tine înseamnă că este complet vrăjit de tine şi probabil că aşa va fi mereu. El nu se joacă cu dragostea şi ştie să ţină menţină pasiunea dintre voi. Tot ce trebuie să faci tu este să nu-i refuzi avansurile sexuale şi să nu fii geloasă. Este un bărbat şarmant din fire şi nu e vina lui dacă femeile îi dau multă atenţie. Iar sexul este important pentru el şi în lipsa lui nu se simte iubit.

Săgetător

Niciun semn zodiacal nu are nevoie de atâta libertatea precum Săgetătorul. Cel ami importan lucru pe care îl poi face pentru relaţia voastră este să-i dai libertatea de care are nevoie şi să nu fii geloasă. Dacă te iubeşte va reveni la tine de fiecare dată cu şi mai multă pasiune, iar pornirile de moment va şti să şi le înfrâneze. Aventura şi noutatea sunt importante pentru el, deci oferă-i provocări şi surprize cât de multe.

Capricorn

Pregăteşte-te de la început pentru o relaţie cam lipsită de pasiune. Pentu el, relaţia perfectă se bazează pe prietenie, respect, complicitate şi nu pe sex. Dar este un partener dedicat şi atent, iar dacă tu îţi doreşti pasiune, va şti să ţi-o ofere. Nu trebuie decât să baţi un apropo subtil şi îşi va da seama ce vrei. Ca să-i menţii interesul viu, arată-i că eşti o femeie puternică şi că nu depinzi de el. De asemenea, fii prietena lui cea mai bună, arată-i că se poate baza pe tine oricând.

Vărsător

Poate că sună ciudat, dar nimic nu-i păstrează interesul viu mai mult decât comunicarea. Discuţii, poveşti, complicitate, asta aşteaptă de la tine. La fel cum aşteaptă să fiii lângă el când porneşte să descopere lumea. Cu Vărsătorul alături nu te vei plictisi nicicând şi îşi doreşte acelaşi lucru de la tine. Nu deveni plictisitoare şi banală! Invită-l mereu în alt loc, îmbracă-te mereu altfel, fii mereu în mişcare. Acestea sunt lucrurile care îl atrag.

Peşti

Bărbatul Peşti nu se va sătura niciodată de romantism. Poţi săi oferi câte o cină romantică în fiecare seară şi în fiecare seară va fi plăcut impresionat. Pentru ca relaţia voastră să dureze şi să rămână la fel de strânsă, nu face economie de gesturi romantice, de la bileţele strecurate prin buzunare la plimbări sub clar de lună.Toate aceste clisee sunt pe placul lui şi vor fi mereu. Nu te abţine de la cuvinte mari – nu prea are încredere în el şi vorbele frumoase îi dau siguranţa că încă îl mai iubeşti. Iar el va şti cum să te răsplătească.

sursa: www.unica.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
... ...
All Rights Reserved