Cum sa te imbraci in functie de forma siluetei. Trucuri de care trebuie sa tii cont – gândul
Mon, Jan 9th, 2017

Cum sa te imbraci in functie de forma siluetei. Trucuri de care trebuie sa tii cont

Traim intr-o epoca in care standardele de infrumusetare traditionale, in special in cazul femeilor sunt in mod constant contestate. Nu conteaza ce tip de corp ai, atata timp cat te consideri frumoasa. In functie de ce forma a corpului ai, avem cateva sfaturi si trucuri pe care le puteti folosi pentru a profita la maximum.

1. In forma de para

Daca ai aceasta forma inseamna ca partea de jos a corpului este mai mare decat in partea de sus. Soldurile tale sunt putin mai late decat umerii, si ai o talie bine definita. Daca iti doresti ca partea de jos sa para mai subtire poti purta o pereche de blugi skinny si tocuri pentru a crea un echilibru.

2. In forma de mar

Pentru femeile cu forma corpului de mar, greutatea se axeaza pe mijlocul corpului. Acesta este tipul de corp care este predispus la un mijloc mai rotund, spate lat și umeri largi. Doar pentru ca ai o burta rotunda, nu inseamna ca trebuie sa iti acoperi tot corpul. Iti poti pune silueta in evidenta purtand tinute stramte care iti urmeaza linia corpului.

3. In forma de dreptunghi

 

Acest tip de forma poate fi asociat femeilor foarte subtiri. Talia, soldurile si umerii sunt latimi similare. Multe femei cu aceasta forma a corpului se lupta pentru a crea iluzia de curbe. Puteti imbraca fuste si rochii pentru a crea un aspect care cade departe de talie .

4. In forma de clepsidra

Aceasta forma este considerata ” ideala”, avand bust mare si șolduri late. Cu alte cuvinte, umerii si soldurile sunt similare in proportie și talia foarte mica. Atata timp cat va simtiti confortabil, puteti purta rochie sau pantaloni scurti pentru a va arata picioarele si curbele

5. In forma de pana

Femeile cu un corp în forma de pana de obicei, au corpuri atletice . Aceasta forma a corpului are un piept lat si umeri largi cu talie si solduri inguste. Arata ti picioarele purtand  fuste scurte și interesante . Incercati sa purtati culori luminoase in partea de jos si nu va fie teama de a experimenta decolteurile exagerate in partea de sus.

sursa: www.protv.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
... ...
All Rights Reserved