Cum văd zodiile dragostea? Bună sau dureroasă? – gândul
Mon, Jun 29th, 2020

Cum văd zodiile dragostea? Bună sau dureroasă?

Dragostea este un subiect destul de complex, pe care îl putem analiza și defini din multe perspective. Unora dragostea li se pare ceva efemer, care poate aduce numai durere și suferință, alții, în schimb, devin mai buni, mai înțelepți, iar asta datorită dragostei.

Putem spune că percepția asupra dragostei ne este influențată și de semnul zodiacal.

Haideți să vedem cum văd zodiile dragostea: bună sau dureroasă?

Berbec

Pentru Berbeci, dragostea este esența fericirii. Se îndrăgostesc foarte repede și sunt foarte deschiși în exprimarea sentimentelor. Sunt foarte entuziasmați atunci când își găsesc persoana potrivită, care, la rândul ei, trebuie să le ofere inspirație și pasiune. Totuși când se simt constrânși de anumite situații, discuții, Berbecii fug în căutarea unei iubiri noi. Uită că ar trebui să sufere, iar asta deoarece se ancorează foarte mult în prezent.

Taur

Pentru Tauri, dragostea este precum o luptă. Atunci când au câștigat-o, le aduce fericire și împlinire, când au pierdut-o, se simt și ei la fel de pierduți. Din acest motiv, Taurii preferă stabilitatea și nu sunt adepții schimbărilor majore, iar dragostea este adeseori dureroasă pentru acești nativi, deoarece tind să fie răniți cel mai des.

Gemeni

Dragostea este o joacă pentru acești nativi. Se îndrăgostesc repede, experimentează cât mai multe alături de acea persoană, iar dacă nu se mai simt confortabil sau nimic nu le mai trezește interesul, aleg să își părăsească partenerul. Nu sunt statornici într-o relație și se află mereu în căutare de experiențe noi.

Rac

Pentru Raci, dragostea este adeseori o corvoadă. Sunt niște firi sensibile și au nevoie de foarte multă atenție și încredere. Le este frică de singurătate și de cele mai multe ori devin dependenți de partenerii lor și aleg să se complacă în relații toxice, din teama de schimbare.

Leu

Pentru Lei, dragostea e o treabă serioasă. Riscă să sufere însă nu renunță așa ușor, ci, mai degrabă, caută soluții pentru rezolvarea problemelor. Sunt un ajutor de nădejde pentru partenerul lor și vor ca tot ce oferă ei în relație să li se ofere înapoi. Așadar pentru Lei, dragostea este și bună și dureroasă.

Fecioară

Fecioarele privesc dragostea ca pe ceva destul de complicat și greu de obținut. Sunt foarte exigente în alegerea partenerilor și foarte pretențioase când vine vorba de iubire. Își exprimă cu greu sentimentele și au nevoie de multe dovezi de iubire. Pentru acești nativi, putem spune că dragostea le provoacă de cele mai multe ori suferințe, iar asta deoarece au așteptări mari.

Balanța

Dragostea le este foarte benefică acestor nativi. Sunt niște persoane foarte romantice și adoră să fie iubite și admirate. Atunci când Balanțele și-au găsit partenerul perfect, tind să fie dependente de el și gata de orice sacrificiu, iar acesta este momentul în care dragostea poate fi dureroasă pentru ele.

Scorpion

Scorpionii iubesc foarte intens și așteaptă să fie la fel de iubiți de către partenerii lor. Totuși, atunci când sunt răniți în dragoste, aceștia sunt orbiți de furie, iar suferința provocată se transformă în răzbunare. Acești nativi privesc doar părțile bune ale dragostei, uitând rapid amintirile neplăcute.

Săgetător

Săgetătorii trec foarte rapid peste decepțiile în dragoste. Fiind niște persoane independente, nu pun mare preț pe suferințele din dragoste, ci, mai degrabă, preferă să se adapteze unor situații noi.

Capricorn

Atunci când iubesc, acești nativi sunt capabili de mari sacrificii și foarte devotați relației lor. Din acest motiv, în momentul în care trec printr-o despărțire, Capricornii suferă cel mai mult. Dragostea este de cele mai multe ori dureroasă pentru acești nativi.

Vărsător

Pentru Vărsători, dragostea este axată mai mult pe rațiune și prietenie; din acest motiv suferința nu îți are locul în viața lor. Se axează pe prezent și activitățile productive, dezvoltând foarte rapid relații noi…

Pești

Pentru acești nativi, dragostea este de cele mai multe ori dureroasă. Asta deoarece investesc enorm în relația cu o anumită persoană, iar dacă sunt răniți, dau uitării lucrurile bune și se lasă pradă suferinței.

sursa yve.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved