Cuvinte mărețe de la cunoscutul Șaman al tribului Yaqui: Îți vor schimba modul de gândire! – gândul
 
Fri, Aug 17th, 2018

Cuvinte mărețe de la cunoscutul Șaman al tribului Yaqui: Îți vor schimba modul de gândire!

Gânduri înțelepte de la cunoscutul șaman din tribul amerindian Yaqui:

10.Procedează de parcă ai fi în vis: acționează cu curaj și nu căuta pretexte.

9.Eu niciodată nu mă supăr pe nimeni. Nici un om nu poate face nimic din ceea, ce ar merita o astfel de reacție din partea mea. Te superi pe oameni atunci când simți, că faptele lor au importanță. Eu demult nu mai simt așa.

8.Trebuie să ții minte: calea este doar o cale. Dacă simți, că nu trebuia să mergi pe ea, părăsește-o.

7.Dacă nu îți place ceea, ce primești, schimbă ceea, ce oferi.

6.Principalul obstacol din viața oamenilor este dialogul interior. Atunci când omul va învăța să îl oprească, totul va deveni posibil.

5.De regulă, oamenii nu conștientizează că în orice moment pot exclude orice din viața lor. În orice moment. Într-o clipă.

4.Unicul sfătuitor cu adevărat înțelept pe care îl avem este moartea. De fiecare dată, când simți că totul merge oribil și ești în pragul sfârșitului, întoarce-te spre stânga și întreabă-ți moartea, dacă într-adevăr e așa.

3.Fiecare își alege calea proprie. Dacă mergi cu plăcere, înseamnă că ai ales calea ta. Dacă îți este rău, în orice moment poți schimba direcția, cât de departe nu ai ajuns. Și asta va fi corect.

2.Avem nevoie de tot timpul nostru și toată energia pe care o avem, pentru a învinge idioția din noi.

1.Ceea ce faci în acest moment, poate fi ultima ta faptă pe pământ. Nu există o asemenea putere în lume, care ar putea garanta, că vei trăi măcar încă o minută. 

sursa eushtiu.com

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved