Dacă iubitul tău face aceste lucruri, nu te căsători cu el – gândul
Thu, Jan 11th, 2018

Dacă iubitul tău face aceste lucruri, nu te căsători cu el

Ideea conform căreia o relație dintre doi parteneri ar trebui să aibă la bază numai iubire și respect nu ar trebui uitată niciodată. Există multe relații cu adevărat sănătoase în cadrul cărora ambii parteneri știu să comunice, arată respect și afecțiune și depun eforturi pentru a menține relația fericită. În momentul în care iubitul tău face anumite lucruri care nu respectă bazele unei relații sănătoase, nu te căsători cu el!

Nu te căsători cu iubitul tău dacă face aceste lucruri

Din păcate, există nenumărate relații care nu respectă fundațiile enumerate mai sus. Ce este și mai tulburător este că aceste relații distructive evoluează în ciuda semnalelor timpurii de alarmă. Pentru femei, aceste semne ar trebui să strige “Nu te căsători cu iubitul tău!”

1. Este violent

Violența nu trebuie să devină fizică pentru a trage un semnal de alarmă. Dacă partenerul tău este predispus la izbucniri verbale excesive și la acțiuni fizice, cum ar fi distrugerea lucrurilor, nu va mai trece mult timp până când violența va fi îndreptată înspre tine sub formă de abuz fizic. Temperamentul și violența au tendința de a escalada și nu pot fi rezolvate ușor fără consiliere.

2. Este infidel

Odată ce înșală o dată, va înșela mereu. Sigur ai auzit această expresie până acum. Odată ce o persoană a demonstrat ușurința cu care poate întrece limitele, această disponibilitate va exista întotdeauna.

Dacă partenerul tău are un trecut împreună cu infidelitatea, în relații anterioare sau în relația voastră, respectul și iubirea nu sunt prezente.

3. Este dependent

Abuzul de droguri, alcoolismul și dependența de jocuri de noroc sunt probleme de comportament extrem de distructive. Foarte multe femei se simt forțate să-și salveze partenerul. Realitatea este că persoanele dependente au nevoie de consiliere intensivă și de sprijin profesionist.

4. Este posesiv

Dacă un bărbat manifestă semne de gelozie extremă și un simț de proprietate asupra partenerei sale, există șanse foarte mari ca acesta să aibă o stime de sine scăzută și foarte puțină încredere în sine. Un bărbat sănătos mental înțelege nevoia femeii de interacțiune sociale. Din păcate, comportamentul posesiv duce deseori la furie și violență.
 
sursa www.eva.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved