De cate feluri sunt sanii? Surprinzator, pot fi de 7 tipuri – gândul
Sun, Apr 23rd, 2017

De cate feluri sunt sanii? Surprinzator, pot fi de 7 tipuri

Descifreaza forma bustului tau si fii mandra! Nu exista sani mari si sani mici. Specialistii enumera si explica de cate feluri sunt sanii si spun ca toti sunt frumosi in felul lor. Tu de care ai?

Preconceptia cu “sani mari si mici” trebuie sa dispara. Potrivit companiei de lenjerie intima ThirdLove, citata de womenshealthmag.com, femeile pot avea unul din sapte tipuri de bust. Nu incerca sa-i asociezi cu fructele si legumele cu care sunt adesea comparati, in gluma. Adica pepeni, pere, mere, prune si… cirese. Este foarte important sa stii de cate feluri sunt sanii, ca sa-ti poti alege sutienul perfect pentru corpul tau.

„In timpul procesului de creatie, am descoperit ca a fi intr-o forma perfecta inseamna sa stii ce stil se potriveste siluetei tale“, a spus Ra’el Cohen, vicepresedintele de design si productie in compania ThirdLove.

De fapt, toti sanii sunt perfect normali -imperfecti si frumosi in acelasi timp. Asa ca stiind ce forma are bustul tau, o sa privesti altfel un sutien inainte sa-l cumperi.

Sani asimetrici

Este vorba despre acei sani diferiti unul de celelalt in dimeniune. Adica unul este mai mare si unul este mai mic. Diferenta poate fi abia sesizabila sau poate fi destul de pronuntata. Ca sa repari estetic acest neajuns foloseste buretei, pentru a redimensiona sanul mai mic.

Sani-clopot

In general acestia sunt grei, mai ingusti la baza si mai plini spe exterior. Din pacate, acest tip de sani pot modifica pozitia spatelui, pentru ca „trag“ de umeri.

De cate feluri sunt sanii: modelul est-vest

Observa-ti sanii si daca sunt usor departati, iar sfarcurile sunt orientate catre exterior, cel mai probabil ai sani est-vest. Pe tine te ajuta sutienele push-up sau tricourile stramte, care aduna bustul intr-o forma naturala si de invidiat.

Sani cu orientare laterala

Par certati unul cu celalalt, daca te uiti la forma lor. Exista insa o rezolvare si la asta. Sutienul tip balconette apropie intr-o maniera naturala sanii si ii face sa arate perfect.

Sanii subtiati

Acest tip de sani se caracterizeaza printr-o forma plina la baza, care se subtiaza spre partea de jos. In general sunt firavi. Opteaza pentru sutiene tip plunge, pentru ca acestea au o croiala deosebita, care ridica sanii oferindu-le o forma frumoasa.

Sanii-lacrima

Similari cu sanii in forma de clopot, sanii-lacrima, spun specialistii in astfel de tipologii, reprezinta o forma mai ampla a sanilor subtiati. Tot sutienele plunge ajuta si in acest caz. Profita de multimea de modele puse la dispozitie de companiile de lenjerie intima!

Sanii rotunzi

Descrierea lor este simpla: sani perfect rotunzi. O sa zici ca asa ceva se poate intampla doar daca treci prin cabinetul esteticianului. Surprinzator, exista si sani naturali cu forme pline, rotunzi de la baza la sfarcuri. Daca esti posesoare de astfel de bust, rotunjit de la mama-natura, nu putem decat sa te felicitam!

sursa: www.andreearaicu.ro, Foto: Guliver

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved