De ce a furat urina sotiei sale, iar apoi a sarbatorit chiar cu ea – gândul
Fri, Aug 7th, 2015

De ce a furat urina sotiei sale, iar apoi a sarbatorit chiar cu ea

Photo & Video Sharing by SmugMug

Nu se stie foarte sigur, dar este posibil ca aceasta sa fie prima data in istorie cand un barbat isi anunta sotia ca este … gravida.

Cum a reusit Sam sa isi dea seama ca sotia sa, Nia, este gravida, inainte ca ea sa afle acest lucru? Este simplu, scriu cei de la Metro.

Sam stia ca Nia se trezeste deseori noaptea ca sa se duca la baie, insa nu tragea si apa, de teama sa nu se trezeasca copiii, din cauza zgomotului. Astfel ca, intr-o dimineata, s-a strecurat la toaleta si a “furat” o proba din urina sotiei.

Si, dupa ce a facut un test de sarcina, Sam a aflat ca va fi – din nou – tata. Dupa ce s-a “jucat” putin cu sotia sa, pregatind terenul, barbatul i-a dat marea veste.

Reactia femeii este extraordinara, iar acest lucru a fost filmat si postat pe Youtube.

Iar daca Sam si Nia vi se par cunoscuti, atunci poate ca i-ati vazut intr-un alt clip de pe Youtube, in care cei doi canta versurile coloanei sonore a filmului “Frozen“, de la Disney.

Sursa: Pro TV, stirileprotv.ro

Загрузка...

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved