De ce ai nevoie in saptamana 20-26 iulie pentru a fi fericita, in functie de zodia ta – gândul
Mon, Jul 20th, 2020

De ce ai nevoie in saptamana 20-26 iulie pentru a fi fericita, in functie de zodia ta

Afla ce ti-au pregatit astrele pentru saptamana aceasta si de ce are nevoie sufletul tau in functie de zodia in care te-ai nascut.

Berbec – Ai nevoie de rabdare

Faci cateva schimbari destul de importante pe plan profesional in aceasta perioada si ai nevoie de rabdare pentru a vedea rezultatele muncii tale. Nu te grabi si ia deciziile dupa cum iti dicteaza sufletul.

Taur – Ai nevoie sa crezi in tine

Indrazneste sa iesi din zona de confort si sa iti urmezi visurile; ai nevoie sa crezi in tine, sa lupti pentru ceea ce iti doresti si sa nu renunti pana cand nu vei ajunge acolo unde iti doresti. Poti mai mult, mult mai mult.
Gemeni – Ai nevoie sa nu te dai batuta
Stiu ca este o perioada dificila, insa vei reusi sa treci tu si peste aceste momente. Nu te da batuta pentru ca esti mai aproape decat crezi de incheierea acestui capitol al vietii tale. Te asteapta lucruri minunate.

Rac – Ai nevoie sa iti asculti inima

Nu te mai lua dupa tot ce spun oamenii din jurul tau; in schimb, invata sa iti asculti inima si sa descoperi de ce ai nevoie cu adevarat pentru a fi fericita. Ia decizii bazandu-te pe intuitie.

Leu – Ai nevoie sa iti spui ca totul va fi bine

Crede in tine. Crede in puterea care creste in sufletul tau. Crede ca totul va fi bine. Crede ca poti trece peste asta. Invata sa te ridici de la pamant, sa te scuturi si sa mergi mai departe cu viata ta.

Fecioara – Ai nevoie de liniste

In aceasta saptamana ai nevoie de foarte multa liniste – vrei sa iti pui in ordine planul personal si este foarte important sa fii sigura de schimbarile pe care le faci. Invata sa stai singura si sa iti analizezi gandurile si sentimentele.

Balanță – Ai nevoie să lupți pentru visurile tale

Nu te da bătută, poți trece peste aceste obstacole care stau în calea visurilor tale. Fă un pas în spate, analizează cu mare atenție situația, învață să privești lucrurile din toate unghiurile și să iei deciziile pe care tu le consideri potrivite.

Scorpion – Ai nevoie să ceri ajutorul oamenilor dragi

În această săptămână ai foarte multe pe cap și nu te descurci singură; este momentul să apelezi la oamenii dragi – ei vor fi acolo să te susțină necondiționat și chiar să te ajute cu sfaturi eficiente în cazul în care vei avea nevoie.

Săgetător – Ai nevoie sa crezi în puterea Universului

Știu că este dificil, însă încearcă să faci un pas în spate și să îi permiți Universului să își joace cartea. Crede în puterea divină, crede că Dumnezeu are un plan minunat pregătit pentru tine. Trebuie doar să ai răbdare.

Capricorn – Ai nevoie să mergi mai departe cu viața ta

Tot ce s-a întâmplat trebuie să rămână în trecut. Ai nevoie să mergi mai departe cu viața ta, să îți continui drumul. Acesta este doar un capitol din cartea vieții tale, nu este sfârșitul – să nu uiți niciodată acest lucru.

Vărsător – Ai nevoie să te inzestrezi cu răbdare

Efectele schimbărilor nu se întâmplă peste noapte; învață să ai răbdare, să faci un pas în spate și să permiți Universului să își joace cartea. Între timp, nu uita să te bucuri de călătorie – este mai frumoasă decât destinația în sine.

Pești – Ai nevoie să nu îți mai faci atât de multe griji cu privire la viitor

Învață să trăiești în prezent, să te bucuri de acest moment pentru că ACUM se întâmplă viața ta. Nu știi ce îți rezervă viitorul… mai mult, nu știi dacă se va întâmpla. Oricât de dificil sună, nu ai garanția zilei de mâine, așa că trăiește astăzi.

sursa www.kudika.ro Foto: Unsplash.com

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved