De ce bărbații preferă femeile mai în vârstă decât ei – gândul
 
Sat, Aug 4th, 2018

De ce bărbații preferă femeile mai în vârstă decât ei

Ce poate fi mai încântător decât o femeie matură și pasională care duce lipsă de dragoste și sex?

În anii ’90 toți bărbații își doreau să aibă soții top modele. Mai tîrziu aceștia au pus ochii pe fetele culturiste. Am crezut că această tendință va dura pentru totdeauna, dar se pare că și ea se apropie de sfârșitul său logic. Am efectuat un sondaj de opinie în rândul prietenilor mei de sex masculin cu vârsta între 20 și 30 de ani: ce femei preferă acum? Rezultatul m-a șocat.

Toate visele lor erotice, romantice și sexuale s-au reflectat în cuvintele: „ o femeie dezvoltată”. Iată cum aceștia au explicat:

– Dacă tânara are 20 de ani și pesedă un chip de model, atunci mai mereu va solicita bani, automobil și alte chestii scumpe și valoroase. În schimb în pat va fi ca un robot, abilități în sex – zero, mai poate și refuza uneori să se culce cu mine. Divertisment, cafenele, cluburi – iată scopul ei în viață. Am trecut printr-o astfel de experiență, știu despre ce vorbesc. Acum am nevoie de o femeie dezvoltată, matură.

– Și o femeie dezvoltată ce reprezintă în viziunea ta? – l-am întrebat eu. – Cea care are bani, mașină, copil și mai e căsătorită? O femeie care va sări peste tine ca o leoaică?

– O femeie dezvoltată e o femeie matură și independentă. Dar, în același timp, rămâne feminină și atractivă. Vârsta ideală – 30-45 de ani.

O femeie dezvoltată poziționează interesul pecuniar și financiar undeva pe locul 120 după problema cu alegerea culorii la șosete. Nu mai cere copil, pentru că îl are deja (poate nu unul chiar), nu cere de la bărbat să o ia de soție, întrucât a trecut printr-o astfel de experiență și nu mai dorește recidivă. Dacă e deja căsătorită și e în căutarea unui amant – nu e o problemă, îndeosebi dacă se vede rareori cu soțul ei din cauza programului încărcat de lucru al acestuia. Locuință și automobil are, cu siguranță nu va pretinde la portmoneul partenerului. Iar iubitul nu trebuie să-i fie o sursă de resurse sau susținătorul familiei, ci mai degrabă cireașa de pe tort.

Pentru că astfel poți avea relații în condiții de egalitate, fără notoriul „bărbatul trebuie să..”, și chiar dacă îți îndeplinești datoria ca bărbat, nu primești nimic în schimb în afară de corpul ei cu care nici nu poate manevra, stă impasibilă, nu se implică și e foarte pasivă în pat. Iar dacă se mai întâmplă să o lași singură pe o anumită perioadă de timp, cînd revii mai afli că te-a înșelat. Cu alte cuvinte, nu văd decât minusuri într-o astfel de relație.

O femeie matură și cu multă experiență te apreciază, îndeosebi dacă ești mai tânăr ca ea cu 10 ani.  Ea te dezmiardă, te protejează. Știe ce vrea în pat și cum să-și satisfacă partenerul, vine cu idei noi și este foarte pasională. Cu astfel de femei sexul e de neuitat, mai ales dacă de mult timp nu a fost atinsă de bărbat.

O femeie coaptă, matură și independentă este visul bărbatului modern. Nu creează probleme, din contra – le soluționează. Nu-l bate la cap, nu așteaptă să o ceară în căsătorie și nu-i face cunoștință cu părinții ei. Doar dragoste, atenți și sex. Ideal!

Iar dacă cuiva nu-i plac femeile în vârstă, doar din cauza că nu pot profita pe deplin de acest dar din partea Universului.

sursa eushtiu.com

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved