De ce merita sa-l iubesti si sa-l apreciezi, in functie de zodia lui – gândul
Tue, Feb 18th, 2020

De ce merita sa-l iubesti si sa-l apreciezi, in functie de zodia lui

Nu trebuie sa fie Ziua Indragostitilor ca sa iti amintesti sa il iubesti si sa il apreciezi, mereu ai un motiv sa o faci!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Daca partenerul tau de viata este Berbec, atunci stii ca pune pasiune in tot ce face.

Cand vine vorba de tine si de familia voastra, el e primul care ia copiii de la scoala sau care e dispus sa te asculte dupa ce ai avut o zi proasta. Apreciaza-l pentru asta!

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Partenerul tau din zodia Taur nu inceteaza niciodata sa-ti arate cat de speciala esti.

Este usor sa il pierzi din vedere pe celalalt, dar iubitul sau sotul tau te prinde mereu de mana in aglomeratie si te indruma prin multime. Aceste simple atingeri pot sa nu insemne prea mult pentru unii, dar tu trebuie sa stii ca e modul lui de a-ti arata ca te iubeste.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Adori ca te face sa razi, dar si ca poti avea o conversatie serioasa cu el atunci cand e cazul.

Cu totii iubim umorul si glumele, dar atunci cand ai nevoie ca el sa fie acolo pentru tine si sa fie serios, el este negresit. Apreciaza-l pentru asta!

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Racul este foarte conectat la sentimentele sale.

Mulți bărbați nu recunosc sau ignoră modul în care se simt, dar partenerul tău nu face asta. Uneori, este chiar mai expresiv decât tine. Inteligența lui emoțională e dulce și încântătoare și nu te lasă niciodată în incertitudine. Cu el mereu vei știi unde vă situați și ce se întâmplă între voi.

Leu(22 iulie – 22 august)

Dacă partenerul tău de viață este născut în zodia Leu, atunci știi câtă încredere are în el.

Capacitatea lui de conducere și de a capta atenția tuturor ar trebui să te măgulească, din moment ce te-a ales pe tine dintre toți. Ambiția în carieră este, de asemenea, un motiv în plus îl iubești și apreciezi.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Dacă partenerul tău este născut în zodia Fecioară, atunci știi că este regele detaliilor.

Își amintește fiecare aniversare, fiecare conversație și tot ceea ce contează pentru tine. Mai simplu spus, este foarte grijuliu și îi pasă de toate lucrurile mărunte. Bărbații sunt cunoscuți pentru faptul că uită sau că nu realizează anumite lucruri, dar nu și el!

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Dacă partenerul tău de viață este născut în zodia Balanță, atunci știi că este cel mai corect om pe care îl cunoști.

Rar găsești un astfel de bărbat, căruia îi pasă atât de mult de egalitate și blândețe. Este ca o adiere de aer proaspăt în comparație cu alți bărbați pe care i-ai cunoscut. Apreciază-l pentru asta, deorecere aduce atât de mult echilibru în relația voastră!

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Dacă partenerul tău de viață este un Scorpion, ar trebui să fie evident cât de mult te iubește.

Pasiunea lui și chiar gelozia pot fi extrem de măgulitoare pentru tine, chiar și atunci când te enervează. Nu există moment în care să te îndoiești de sentimentele sale pentru tine.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Dacă partenerul tău este născut în zodia Săgetător, atunci știi cât de mult încearcă să îți îndeplinească visurile.

Îi place să te surprindă cu mici aventuri, plimbări la soare, drumuri lungi, călătorii spontane sau vacanțe. Nevoia lui de aventură vă face pe amândoi fericiți, iar dorința lui de a împărtăși experiențele sale cu tine ar trebui să te măgulească.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Dacă partenerul tău este un Capricorn, știi cât de puternice sunt valorile în care crede.

El te face să te simți în siguranță, punând întotdeauna familia pe primul loc. El este primul care are grijă de tine atunci când ai nevoie și o face pentru că te iubește.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Dacă partenerul tău de viață este un Vărsător, atunci știi cât de inteligent și bătăios este.

Acesta s-ar lupta cu oricine pentru tine și copiii voștri. Chiar dacă nu exprimă în cuvinte cât de mult te iubește, poți vedea acest lucru din orice ceartă dintre voi, din fiecare alegere pe care o face și din atenția pe care ți-o acordă. El ar face orice pentru a se asigura că lucrurile funcționează bine.

Pești(19 februarie – 20 martie)

Dacă partenerul tău de viață este născut în zodia Pești, atunci știi că el nu face nimic din interes.

El este întotdeauna dispus să își asume mai multe responsabilități, mai multe treburi sau orice în scopul de a te sprijini. El te pune pe primul loc mereu prin aceste simple acte de bunătate.

sursa www.eva.ro Foto: Getty Images

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved