De ce nu şi-a invitat Meghan Markle sora la nuntă. „Nu e vorba despre lipsa apropierii. 1.000 de străini sunt invitaţi” – gândul
 
Tue, Apr 17th, 2018

De ce nu şi-a invitat Meghan Markle sora la nuntă. „Nu e vorba despre lipsa apropierii. 1.000 de străini sunt invitaţi”

Sora lui Meghan Markle nu a fost invitată la nunta cu Prinţul Harry, motiv pentru care aceasta este foarte supărată pe fosta actriţă.

Samantha Grant susţine că nu înţelege de ce actriţa şi-a ignorat complet familia atunci când au fost trimise invitaţiile de nuntă, mai ales că se consideră apropiate. De asemenea, povesteşte că şi ea este rudă cu Harry, la fel ca Meghan. Un studiu arată că cei doi sunt veri îndepărtaţi, având strămoşi comuni din secolul al XV-lea, cei din partea tatălui actriţei traversând Oceanul Atlantic în 1632, notează metro.co.uk.

„Nu este vorba aici despre lipsa apropierii, cu atât mai mult cu cât 1.000 de străini sunt invitaţi. Familia e familie”, a scris Samantha pe Twitter. „Şi nu e doar Meg verişoară de gradul 15 cu Harry. Eu şi fratele meu suntem de asemenea. După tată m-am născut o Markle. Să excluzi familia Markle de la nuntă ar fi un lucru extrem de nepotrivit”, a mai comentat sora lui Meghan.

Scott Rasmussen, fostul soţ al Samanthei, a povestit pentru publicaţia Mirror că aceasta este mult prea dornică de faimă, iar acesta este motivul pentru care sora vitregă a lui Meghan a exagerat când a povestit despre relaţia apropiată dintre ele două.

„Samantha inventează când spune că au fost apropiate”, a declarat fostul puşcaş marin, şi nu puţine sunt sursele care-i confirmă spusele.

sursa www.one.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved