De ce recomandă specialiștii ca femeile să doarmă cu sutien – gândul
Fri, Sep 20th, 2013

De ce recomandă specialiștii ca femeile să doarmă cu sutien

Dacă vrei să combați cât mai eficient efectul de lăsare în timp a sânilor, specialiștii în medicină estetică îți recomandă să mergi întotdeauna la culcare purtând sutien. Așa făcea Marilyn Monroe, iar tot mai multe femei îi calcă pe urme.

Lăsarea sânilor este un fenomen care ține de gravitație, mărime și timp. Pielea din zona sânilor se întinde din cauza gravitației și, pe măsură ce îmbătrânim, își pierde din elasticitate.

Mărimea joacă un rol important. Cu cât mai mari sunt sânii tăi, cu atât se vor lăsa mai repede și mai tare. Creșterile rapide în volum, determinate de creșterea în greutate, sarcină sau implanturi cu silicon, creează vergeturi, iar pielea cu vergeturi își pierde mai repede din elasticitate.

“Logica e simplă. Fie sânii tăi sunt susținuți timp de opt ore, fie nu sunt. Care variantă crezi că e mai bună? Firește că dacă sunt susținuți, vor rămâne fermi pentru o perioadă mai lungă de timp. La urma urmelor, când îți scoți sutienul la sfârșitul zilei, sânii tăi sunt mai fermi decât atunci când îți pui sutienul dimineața”, spune creatoarea de sutiene Linda Becker, adăugând că, cu cât o femeie are sânii mai mari, cu atât este mai indicat să poarte sutien pe timpul nopții.

Specialiștii mai spun că, în afara unui oarecare disconfort, dormitul cu sutien nu are efecte negative asupra corpului. Atâta timp cât alegi un sutien comod cu care să dormi, nu vei avea probleme. De asemenea, nu trebuie să te îngrijorezi că purtatul sutienului în permanență îți va produce riduri la nivelul decolteului. Acestea apar din cauza îmbătrânirii și a efectelor negative ale soarelui asupra pielii.

sursa: sabuloase.ro, youbeauty.com, Huffington Post

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved