De ce senzatia de bine te face mai frumoasa. Legatura trup – minte – suflet – gândul
Thu, Jan 12th, 2017

De ce senzatia de bine te face mai frumoasa. Legatura trup – minte – suflet

Te-ai intrebat vreodata de ce senzatia de bine te face mai frumoasa? Totul s-a schimbat destul de mult in ultimii ani cand vine vorba de sport si trucuri de fitness, insa principiile de baza raman neschimbate.

Senzatia de bine te face mai frumoasa, iar entuziasmul te ajuta sa ai o viata completa si ordonata. Indiferent ce alegi sa faci, este bine sa pui accent pe starea de bine, sa iti pui sanatatea psihica pe primul loc si sa iti antrenezi intreg corpul, scrie mindbodygreen.com.

De ce senzatia de bine te face mai frumoasa

1. Este important sa iti antrenezi mintea

Sa alergi pe banda sau sa ridici greutati te ajuta sa ai o stare mai buna, dar nu este suficient daca vrei sa fii cu adevarat fericita. Ai nevoie de inspiratie si motivatie, iar mintea este o unealta importanta. Este important sa lucrezi cu un instructor de fitness si sa iti folosesti la maximum potentialul. Inscrie-te la cursuri de dans, grupuri de fitness sau mergi constant la sala, insa trebuie sa faci totul sub indrumarea unui specialist. Acesta te va ajuta sa iti pastrezi concentrarea si te va motiva sa iti depasesti limitele. O sedinta de 45 de minute este suficienta pentru a-ti antrena mintea si corpul.

2. Sufletul nu trebuie neglijat

Senzatia de bine te face mai frumoasa, ceea ce inseamna ca aici intervine partea in care toata atentia este indreptata asupra sufletului. Este important sa gasesti noi metode care te ajuta sa fii recunoscatoare si sa inveti sa iti pui prioritatile pe primul plan. Meditatia, yoga, momentele de relaxare, cursurile de dans sau chiar si cursurile de Tai Chi te ajuta sa ai o stare mai buna si vei fi surprinsa in momentul in care vei descoperi ca poti sa te simti cu adevarat bine.

3. Un trup sanatos te face mai frumoasa

Avand la dispozitie foarte multe programe, tutoriale si aplicatii pentru fitness, este foarte usor sa te mentii in forma si sa ai un trup sanatos. Opteaza pentru exercitiile care ti se potrivesc si tine minte sa lucrezi mereu in seturi. Nu te forta sa iti depasesti limitele din prima zi de antrenament si incearca sa tii cont de regulile de sport si nutritie. Daca vrei, poti sa te consulti cu un medic nutritionist inainte sa incepi un program de antrenament. Chiar si 45 de minute pe zi sunt suficiente pentru a fi in forma. Poti sa optezi pentru exercitiile care iti plac si care ti se potrivesc.

Nu uita sa tii cont de aceasta legatura dintre trup, minte si suflet si vei reusi sa te simti bine si sa arati bine! Vei fi intr-o forma excelenta si vei observa foarte multe schimbari in viata ta.

sursa: www.andreearaicu.ro, Foto: Guliver

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
... ...
All Rights Reserved