Degetul uman mumificat este “nebunia” acestui cocktail! – gândul
 
Fri, Jul 20th, 2018

Degetul uman mumificat este “nebunia” acestui cocktail!

Trebuie să ai un stomac puternic și puțin curaj ca să încerci această băutură.

Dacă ajungi într-un bar din nordul Canadei și îți comanzi un pahar cu whiskey, pregătește-te să primești o băutură garnisită cu un deget uman mumificat

În oraşul Dawson se servește celebrul cocktail Sourtoe. Băutura constă într-un tip de whiskey din Youkon, care se bea dintr-un recipient, în care este scufundat un deget uman de la picior, cu tot cu unghie.

Cel mai unic ingredient al cocktail-ului costă 5 dolari și esti sfătuit să dai peste cap băutura, astfel încât degetul să le atingă buzele, ca şi cum ar fi fost un talisman.

Totul a început în 1920, cand un producător de rom, Louie Linken, şi fratele său, Otto, au înfruntat un viscol puternic. Degetul de la piciorul lui Louie a îngheţat, iar pentru a prevenii cangrena, Otto i l-a taiat.

Au conservat degetul într-un borcan cu alcool. După 15 ani un localnic din Yukon a descoperit borcanul în timp ce îşi curăţa barca. Acesta a dus degetul conservat în oraş unde a devenit un ingredient pentru celebra băutură.

Sursa: Noizz.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved