Dialog controversat între mamă şi fiu, într-o reclamă la băuturi răcoritoare (Video) – gândul
Thu, Jul 11th, 2013

Dialog controversat între mamă şi fiu, într-o reclamă la băuturi răcoritoare (Video)

O reclamă pentru băutura răcoritoare scoţiană Irn-Bru, în care o mamă are un dialog ciudat cu fiul ei, a atras 176 de plângeri.

O reclamă pentru băutura răcoritoare scoţiană Irn-Bru, în care o mamă are un dialog ciudat cu fiul ei, a atras 176 de plângeri din partea unor persoane care după ce au văzut-o la televizor au considerat spotul inadecvat pentru minori sau chiar misogin.

În clip apare o femeie făcând curat în bucătărie, iar apoi îşi fac intrarea fiul acesteia şi doi prieteni ai lui. Ea se întoarce către cei trei şi spune: “Noul meu sutien cu push-up. Spectaculos, nu?”

Fiul femeii este evident jenat de situaţie, iar ceilalţi băieţi privesc surprinşi decolteul mamei prietenului lor, care reuşeşte să îşi revină după ce bea dintr-o cutie de Irn-Bru. Reclama se încheie cu femeia care le cere celor trei o îmbrăţişare de grup, cerere care îi încântă pe prietenii fiului ei.

AG Barr, producătorul băuturii Irn-Bru, nu consideră că reclama are conotaţii sexuale şi declară că “a încercat să rămână fidel unui tip de umor tradiţional, ireverent”. Acesta susţine că reclama se concentrează pe momentul jenant pe care îl trăieşte băiatul, şi nu pe imaginea femeii.

Nu este prima dată când AG Barr a stârnit controverse. Acesta a mai fost blamat pentru o campanie în care un bebeluş sugea un sfârc, alături de sloganul “Mmmmm, Mum’s been at the Irn-Bru again” (“Mmmmm, mama iar a băut Irn-Bru”).

sursa: www.apropo.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved