Doi politisti de 24 si 25 de ani, gasiti impuscati in locuinte: unul a murit iar celalalt este in stare grava – gândul
Mon, Jun 15th, 2015

Doi politisti de 24 si 25 de ani, gasiti impuscati in locuinte: unul a murit iar celalalt este in stare grava

61681553

Cazuri similare, dar fara legatura si petrecute la sute de kilometri distanta. Doi politisti au ajuns duminica seara in stare grava la spital, dupa ce au incercat sa-si puna capat zilelor, cu arma din dotare.

S-au impuscat fiecare in apartamentul lui, iar politistul din Constanta, in varsta de 24 de ani, a murit cateva ore mai tarziu, la spital. Celalalt agent este din Dambovita, are 25 de ani, si a fost adus la un spital din Capitala, dar medicii sunt rezervati in privinta sanselor lui de supravietuire.

Agentul in varsta de 25 de ani era in timpul serviciului cand s-a intamplat nenorocirea. Tanarul patrula duminica seara impreuna cu un coleg, politist local, pe strazile din Gaesti, Dambovita, unde lucreaza din 2012.

Pentru ca starea lui era grava, a fost adus in Bucuresti, la Spitalul Universitar.Colegii tanarului spun ca este o persoana linistita si nu isi explica deocamdata de ce a vrut sa-si puna capat zilelor.

In incercarea de a afla mai multe, anchetatorii au adunat probe din apartamentul agentului. “Act suicidal, nu a lasat bilet de adio, a fost gasit de un coleg”, au povestit procurorii. Politistul nu este casatorit si nu are copii.

Cu cateva ore inainte, un incident asemanator a avut loc si la Constanta. Un politist de 24 de ani s-a impuscat in cap cu arma din dotare, tot in apartamentul in care locuia, impreuna cu un prieten, cu chirie.

“‘La locul solicitarii a fost dirijat un echipaj SMURD C, care a gasit un barbat in stare foarte grava. I s-a acordat primul ajutor, a fost intubat si dus la Spitalul de Urgenta Constanta”, au declarant medicii de la ambulanta.

Din pacate insa, cateva ore mai tarziu, barbatul si-a dat ultima suflare pe patul de spital. Era angajat al Brigazii de Combatere a Crimei Organizate, iar colegii sunt foarte discreti in ceea ce priveste ancheta mortii sale.

Sursa: Pro TVstirileprotv.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
... ...
All Rights Reserved