Donald Trump, președintele miliardar al Americii, filmat cum număra bancnote de 20 de dolari într-o biserică. Ce donație a făcut liderul de la Casa Albă – gândul
Tue, Oct 20th, 2020

Donald Trump, președintele miliardar al Americii, filmat cum număra bancnote de 20 de dolari într-o biserică. Ce donație a făcut liderul de la Casa Albă

Când vine vorba de făcut donații unei bisericii, marii miliardari ai lumii sunt de două ori mai atenți cu banii pe care-i oferă. Este și cazul lui Donald Trump, cel care a fost filmat cum număra cu atenție bancnote de 20 de dolari înainte de a-și arăta generozitatea în fața „cutiei milei”.

Cu ocazia unei ceremonii într-o biserică din Las Vegas, Donald Trump apare numărând de mai multe ori banii pe care voia să-i doneze bisericii. Atât el, cât și ceilalți participanți la ceremonia din Biserica Internațională nu respectă niciuna dintre regulile sanitare impuse în pandemia Covid-19.

Trump, atent cu banii donați bisericii

Imaginile cu Donald Trump s-au viralizat și au umplut rapid Internetul. Deja mulți îl ironizează pe președintele SUA, care zilele acestea încearcă să-i convingă pe americani că este omul potrivit pentru un nou mandat la Casa Albă. În filmare, Donald Trump apare stând pe un scaun în primul rând, chiar în fața podiumului. La un moment dat, președintele Americii scoate din buzunar câteva bancnote și începe să le numere de mai multe ori, cu mare atenție.

Momentul s-a petrecut fix înainte ca Donald Trump să fie invitat să facă o donație Bisericii Internaționale din Las Vegas.

Îmi plac la nebunie miliardarii care donează câte 20 de dolari la biserică”, au comentat mulți dintre cei care-au văzut imaginile. „Un miliardar care poate dona bisericii doar 20 de dolari… Un adevărat act de caritate”, a spus altcineva.

sursa www.gandul.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved