DRAMA acestei romance, dupa ce a castigat 3 milioane de dolari! Ce a urmat te lasa fara cuvinte – gândul
Thu, Jun 4th, 2015

DRAMA acestei romance, dupa ce a castigat 3 milioane de dolari! Ce a urmat te lasa fara cuvinte

a-facut-3-mil-dolari-din-tenis-in-august-2013-se-batea-pentru-top-20-mondial-acum-s-a-prabusit-incredibil_size6

In urma cu cativa ani impresiona la Roland Garros, astazi este in cadere libera. Sorana Cirstea nu mai reuseste sa-si regaseasca ritmul si forma.

In 2009, Sorana Cirstea reusea o performanta fantastica. Juca sferturile de finala de la Roland Garros. Vremurile acelea au apus pentru jucatoarea care recent a fost eliminata din primul tur al turneului de la Brescia.

Pentru Sorana Cirstea ultimii ani au fost dezamagitori. Desi a reusit sa stranga 3 milioane de dolari din premii pana in prezent, rezultatele ei au fost slabe, ajungand ca in prezent sa se apropie de iesirea din top 200 mondial.

De lunea viitoare, Sorana Cirstea va pica pe locul 187 WTA, un record negativ in cariera unei jucatoare care in luna august a anului 2013 se afla pe locul 21 si se lupta sa prinda topul primelor 20 de jucatoare din lume.

Potrivit Adevarul, in topul castigurilor din tenis, Sorana este acum pe locul 3, sub Halep, care a strans 8.7 milioane de dolari, si Niculescu, 3.08 milioane de dolari. Alexandra Dulgheru are castiguri de 1.6 milioane de dolari, iar Mitu 250.000 de dolari.

sursa: www.sport.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved