Drama din spatele acestei imagini perfecte. “Trebuia sa fie cea mai frumoasa zi din viata mea” – gândul
Wed, Oct 9th, 2013

Drama din spatele acestei imagini perfecte. “Trebuia sa fie cea mai frumoasa zi din viata mea”

Cand a aflat ca este insarcinata cu primul ei copil, Helen Conway a simtit ca traieste cea mai frumoasa zi din viata ei. La scurt timp dupa nastere, femeia a primit insa o veste cumplita.

In timpul sarcinii, Helen se imbolnavise de choriocarcinom, o forma rara de cancer, care apare numai la femeile gravide.

Celule canceroase apar in placeta si apoi se raspanadesc in corp.

Cauza nu este deocamdata cunoscuta, iar boala se poate manifesta chiar si dupa cativa ani de la sarcina.

“Am fost ingrozita. Abia dadusem nastere unui copil si ma intrebam ce se va intampla cu el daca nu voi invinge boala”, povesteste Helen.

Afectiunea ei a fost depistata destul de greu. Dupa nastere, Helen a continuat sa sangereze timp de 6 luni, iar cand a mers la spital i s-a spus ca probabil ramasese din nou insarcinata si suferise un avort spontan.

Dupa alte 3 luni insa, proaspata mamica a inceput sa tuseasca sange, iar in urma unei radiografii s-a descoperit ca plamanii ii erau afectati de cancer. Boala se extinsese si la ficat.

Dupa 4 luni de chimioterapie, femeia a fost declarata sanatoasa.

In ciuda acestor probleme, Helen spune ca nu se teme sa mai faca un copil, pentru ca aceasta forma de cancer este extrem de rara.

Fetita ei, Amalia, este perfect sanatoasa si a implinit 2 ani.

sursa: stirileprotv.ro, Daily Mail

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved