Ducesa de Cambridge ar fi insarcinata din nou. O fosta prietena de-a lui Kate spune ca anuntul oficial va fi facut in curand – gândul
 
Wed, Jul 16th, 2014

Ducesa de Cambridge ar fi insarcinata din nou. O fosta prietena de-a lui Kate spune ca anuntul oficial va fi facut in curand

61359980

Jessica Hey, fosta prietena cu Kate Middleton, a declarat pentru presa din Australia ca Ducesa de Cambridge ar asteapta cel de-al doilea copil cu Printul William.

New Day, o revista din Australia, o citeaza pe Jessica Hay – o fosta colega de scoala de-a Ducesei – care sustine ca cercul de apropiati ai cuplului regal ar fi primit deja vestea cea mare.

Buckingham Palace a refuzat sa comenteze zvonurile potrivit carora William si Kate ar astepta un al doilea copil. Cu toate acestea, Hay sustine ca anuntul oficial va fi facut in urmatoarele saptamani. Mai mult, spune aceasta, Ducesa s-ar fi ingrasat si ar face eforturi pentru a-si ascunde sarcina de ochii presei.

bebelusul, copilul lui Kate Middleton, la externarea din spital - 4

Insa, potrivit unor surse citate de mirror.co.uk, Hay si Kate nu sunt prietene apropiate si nu au mai vorbit de ani de zile. Chiar si asa, scrie publicatia britanica, trebuie luat in considerare si faptul ca Jessica Hay a fost cea care a confirmat in presa prima sarcina a cuplului regal, cu cateva saptamani inainte de anuntul oficial.

Nu este pentru prima data cand zvonuri despre o presupusa sarcina apar in presa. S-a intamplat si la inceputul acestui an, in timpul turneului facut de Printul William si Ducesa de Cambridge in Australia si Noua Zeelanda. Zvonurile au incetat insa atunci cand Kate a fost vazuta savurand un pahar de vin.

Sursa: stirileprotv.ro, mirror.co.uk

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved