Ducesa de Cambridge nu are voie sa semneze autografe. De ce? – gândul
Wed, Oct 4th, 2017

Ducesa de Cambridge nu are voie sa semneze autografe. De ce?

Ducesa de Cambridge nu are voie sa semneze autografe dintr-un motiv foarte important. Cu toate vizitele Casei Regale Britanice in lume, am descoperit pe Harper’s Bazaar cateva curiozitati legate de ce este permis si mai ales ce nu este permis cand faci parte din inalta societate.

Dupa vizitele oficiale in Canada, Australia, Polonia sau Germania, Ducesa de Cambridge a devenit experta in a gestiona publicul larg si cerintele acestuia.

De la a-i saluta pe oameni, la a le strange mana, pana la a socializa cu demnitarii prezidentiali, Kate, fosta Middleton, pare ca s-a nascut inconjurata de multime, amestecandu-se perfect cu localnicii, purtand dialoguri interesante, vorbind despre copiii ei sau urmarind cu atentie discursuri sau vizite.

Insa, pe langa faptul ca membrii Familiei Regale au interzis la a manca anumite preparate cand calatoresc in strainatate (mancarurile ce ii pot predispune la toxinfectii alimentare), Ducesa de Cambridge si celelalte fete regale (de la Regina, pana la Printul Charles, Printul William si Printul Harry) nu au voie sa dea autografe.

Ducesa de Cambridge nu are voie sa le semneze lucrurile fanilor

Aceasta este o stipulare clara pe care Ducesa de Cambridge trebuie sa o urmeze. De altfel, conform Express.com, familia regala nu are voie sa semneze autografe pentru fani, intrucat exista riscul sa fie falsificata semnatura.

Desi de multe ori la vizite, i se inmaneaza poze, ursuleti, carnetele pentru a le semna, Ducesa de Cambridge este obligata sa refuze autograful. Raspunsul este acelasi pe care si Printul Charles il da: “Imi pare rau, nu imi este permis”.

Spre deosebire de Ducesa de Cambridge, Printul Charles a dat un autograf unei victime ale inundatiilor din 2012, incalcand regula, semnand “Charles 2010” pe o bucata de hartie.

In plus, desi Ducesa de Cambridge nu are voie sa dea autografe, ea participa cu drag la poze si selfie-uri alaturi de fani.

sursa: www.andreearaicu.ro Foto: Guliver

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
... ...
All Rights Reserved