Dupa 20 de ani de casnicie, aceasta femeie a ramas insarcinata – gândul
Sat, Mar 25th, 2017

Dupa 20 de ani de casnicie, aceasta femeie a ramas insarcinata

a ramas insarcinata

O poveste minunata care ne ofera o lectie de viata. Iata ce inseamna fericirea adevarata.

Dupa 20 de ani de casnicie fara copii, bucuria cuplului nu a cunoscut limite cand au aflat ca femeia a ramas insarcinata. In ziua nasterii, inima medicului s-a umplut de durere cand a vazut ca bebelusul avea doar un ciot mic in locul bratului stang. El i-a dat vestea tatalui si s-a hotarat sa fie cel care anunta mamica.

“Nu!” – a spus barbatul cu lacrimi in ochi. “Vreau sa ii spun eu asta.”

Impreuna, au pus copilul impaturit in bratele mamei. Ea i-a admirat pielea fina, matasoasa, a trasat cu degetele linia parului si s-a uitat cu mandrie la sotul sau.

“Este perfect, nu-i asa?” – a spus ea.

Ceva in ochii barbatului a facut-o sa ii dea lacrimile. Incet, a inlaturat paturica si a vazut mana care ii lipsea. In camera era liniste…. Apoi, s-a intors din nou la sotul sau si a spus incet:

“Domnul a stiut exact unde sa trimita copilul, nu-i asa? Dumnezeu a inteles cat de multa nevoie aveam de un bebe si cat de multa nevoie avea acest bebelus de noi.”

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
... ...
All Rights Reserved