E greu sa speri la asta: “dintr-un scaun cu rotile la cîstigarea unui concurs de frumusete” – gândul
 
Sat, Mar 9th, 2013

E greu sa speri la asta: “dintr-un scaun cu rotile la cîstigarea unui concurs de frumusete”

La sase luni dupa ce a suferit un atac cerebral masiv care i-a paralizat complet jumatate din corp, soarta acestei tinere de 18 ani s-a schimbat complet.

Emily Shephard, din Tara Galilor, a castigat un concurs de frumusete la doar sase luni dupa atacul care a imobilizat-o.

Potrivit Daily Mail, tanara a trebuit sa invete sa mearga din nou si sa-si recastige controlul asupra partii stangi a corpului, iar eforturile ei supraomenesti au fost rasplatite.

Emily s-a inscris in preselectiile unui concurs de frumusete din orasul ei chiar inainte sa plece in Statele Unite, unde urma un program de voluntariat de 10 saptamani. Acolo a avut accidentul cerebral care i-a paralizat jumatate din corp.

A primit primele ingrijiri medicale in SUA si apoi a fost adusa acasa unde si-a continuat tratamentul. In acea perioada a primit o scrisoare de la organizatorii concursului de frumusete prin care era anuntata ca s-a calificat pentru finala. “Uitasem complet de concurs… Am primit vestea cu bucurie si cred ca m-a ajutat sa-mi revin”, a spus tanara.

Cand a participat la concurs, Emily era inca foarte fragila si avea nevoie de ajutor pentru a se deplasa, dar a fost desemnata castigatoare. Juriul i-a spus ca merita sa castige pentru ca are “ochi minunati si un zambet captivant”.

Acum, tanara se pregateste pentru faza urmatoare, pe regiune, a concursului. Inca nu si-a revenit complet dupa accident, dar este increzatoare in fortele ei.

sursa: stirileprotv.ro / Daily Mail

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved