“E o minune”. O fetiţă a supravieţuit unui avort şi s-a născut perfect sănătoasă – gândul
 
Mon, Jul 7th, 2014

“E o minune”. O fetiţă a supravieţuit unui avort şi s-a născut perfect sănătoasă

article-2682245-1f6cf96500000578-734_634x906

Michelle Hui a trecut prin clipe cumplite anul trecut, pe când era însărcinată în şase săptămâni.

Tânăra a aflat că sarcina s-a oprit din evoluţie, iar medicii i-au dat pastile menite să o ajute să avorteze mai uşor. După ce le-a luat şi a eliminat sarcina, femeia a optat şi pentru operaţie, deoarece în trecut avusese chisturi şi se temea ca nu cumva să-i fi reapărut în urma avortului.

Minunea s-a produs însă exact cu câteva ore înainte ca Michelle să fie băgată în sala de operaţie. La ecografie, medicii au observat ceva ce părea a fi o inimă care bate. S-a descoperit astfel că femeia era însărcinată cu gemeni şi că un făt a supravieţuit avortului.

În timp ce celălalt făt a fost eliminat, al doilea copil, o fetiţă, s-a agăţat de ultima fărâmă de viaţă şi s-a născut perfect sănătoasă.

Povestea copilei, acum în vârstă de şase luni, a apărut chiar şi in jurnalele medicale. Tânăra mamă mai are încă doi copii, de patru, respectiv doi ani.

“Avortul a fost îngrozitor. Cele 10 zile în care am aşteptat să-şi facă efectul pastilele au fost un coşmar. Când medicul a venit la mine în salon şi mi-a spus că sunt însărcinată, nu mi-a venit să cred. Acum Megan este bine. Doctorii au spus că e o binecuvântare şi că nu au mai întâlnit în toată cariera lor un asemenea caz”, a declarat femeia, potrivit Daily Mail.

sursa: www.click.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved