Ea 12 ani, el 13! Cei mai tineri părinţi au un bebeluş! – gândul
Sun, Jul 6th, 2014

Ea 12 ani, el 13! Cei mai tineri părinţi au un bebeluş!

618x412_13976428986a2de126

Tânăra mamă și-a cunoscut iubitul cu un an în urmă și avea 11 ani atunci când bebelușul a fost conceput. Identitatea celor doi nu poate fi dezvăluită, din motive legale, însă cu siguranță sunt cei mai tineri părinți.

Mama fetei de 12 ani este în vârstă de 27 și poate fi considerată cea mai tânără bunică, după ce și ea a fost la rândul său o mămică adolescentă.

Provenind din nordul Londrei, tinerii părinți sunt într-o relație de un an de zile și mărturisesc că sunt “extrem de îndrăgostiți”. Aceștia s-au cunoscut de Crăciun în 2012, când ea avea 10 ani și el 12.

Cu toate că tocmai a născut un băiețel sănătos, colegii de școală spun că fetița nu părea să fie însărcinată atunci când s-a învoit de la cursuri.

Acesta nu este singurul caz de “mămică tânără”, fiind semnalate în trecut numeroase situații în care părinții erau încă minori.

Sursă: eww.euforia.tv, Daily Mail

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved