Ea este cea mai sexy dansatoare din lume – gândul
Wed, Nov 30th, 2016

Ea este cea mai sexy dansatoare din lume

Revelatia din showbizul american, Teyana Taylor, a lansat un program online de dans, pentru fanele ei din lumea intreaga. 

Noua muza a lui Kayne West le-a aprins imaginatia fanilor din intreaga lume. Teyana are un corp perfect: picioare lungi, posterior bombat, abdomen sculptat, bust generos.


Dupa succesul mondial de care s-a bucurat dupa ce a aparut in videoclipul “Fade” a lui Kayne West,Teyana a lansat  un program intensiv de dans, care sa le ajute pe femeile din lumea intreaga sa arate perfect. “Poti sa fii o Superwoman, chiar daca ai nascut recent!”, spune ea.


Teyana Taylor este casatorita cu baschetbalistul Iman Shumpert, cu care formeaza unul dintre cele mai sexy cupluri din lume.

Teyana are o fetita de 11 luni. La doar sase zile de la nastere, ea a impresionat pe toata lumea. A postat pe Instagram o imagine in care arata incredibil de bine.
sursa: www.protv.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
... ...
All Rights Reserved