Ei sunt cei mai mari băutori de cafea din lume – gândul
Thu, Nov 30th, 2017

Ei sunt cei mai mari băutori de cafea din lume

O zi bună se cunoaște după cafeaua de dimineață. Spune tu, e ceva mai plăcut decât o cafea bună băută dis de dimineață?

În unele locuri ale lumii există câte un Coffee Shop pe fiecare stradă, în timp ce anumite persoane au înlocuit apa cu cafea. Oricum ar fi, un lucru este sigur – milioane de oameni își încep ziua în același fel, cu o ceașcă de cafea.

Aceștia sunt cei mai mari consumatori de cafea din lume.

Canada

Canadienii iubesc cafeaua și consumă mai multă cafea pe cap de locuitor decât orice altă țară. Aproape 90% dintre locuitorii acestei țări susțin că beau cel putin două cești de cafea pe zi.

Islanda

Islandezii nu concep să-și înceapă ziua fără o cană de cafea. Cafeaua este o băutură populară în Islanda și se consumă la micul dejun și după-amiază.

Irlanda

Deși Irlanda s-a aflat în topul ţărilor cu cel mai mare consum de ceai pe cap de locuitor, anual, se pare că tot mai mulți localnici preferă să iasă în oraș, pentru a savura una, două, trei cafele.

Olanda

Exista voci care susțin că dragostea olandezilor pentru cafea este la fel ca cea a britanicilor pentru ceai. Olandezii consuma aproximativ 140 l/an de cafea.

Singapore

Localnicii sunt obsedați de arta latte, încât a devenit un criteriu de bază pentru o cafea bună.

Germania

Unele studii arată că locuitorii acestei țări au înlocuit apa cu cafea. Germania are un consum anual de cafea de 6,5 kg/oraș. În trecut, consumul de cafea pe cap de locuitor a crescut cu 150 de litri.

Australia

Locuitorii iubesc cafeaua atât de mult încât organizează diferite evenimente și sărbători dedicate cafelei, iar aceștia au chiar o publicație specială despre cafea. În Australia se găsește cea mai tare licoare din lume, Asskicker. Această băutură este de 80 de ori mai tare decât orice cafea obişnuită.

Sursa: Noizz.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved