El este cel mai viril bărbat din lume. Performanțele de care este capabil – gândul
Fri, Mar 21st, 2014

El este cel mai viril bărbat din lume. Performanțele de care este capabil

cel_mai_viril_barbat_din_lume_58613700

Ed Houben își ocupă timpul liber cu activitate inedită. El s-a culcat cu sute de femei care îl caută pentru legendara sa capacitate de inseminare.

Olandezul Ed Houben, tată a 98 de copii, ajută în timpul liber cupluri lesbiene, femei singure și cupluri heterosexuale cu probleme de fertilitate să aibă copii. Ed Houben nu percepe niciun ban pentru serviciile pe care le oferă, scrie BBC Online.

În 2002, Ed Houben a devenit donator al unei bănci de spermă, însă ulterior Olanda a interzis donările de spermă sub anonimat, iar bărbatul a hotărât să înceapă să-și ofere serviciile gratis pe internet.

În prezent, donează lichid seminal “în mod tradițional”, ceea ce sporește șansele femeilor de a rămâne însărcinate.

“Oamenii cred că este vorba de relații sexuale fără responsabilitate, însă eu sunt singura persoană cu care femeile pot să vorbeasă dacă lucrurile nu merg cum trebuie”, explică olandezul cât de dificilă este activitatea pe care o desfășoară.

Ed Houben spune că este motivat de speranța de a crea noi vieți ce vor fi iubite și îngrijite.

sursa: www.realitatea.net

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved