Emoționant! Ce îi spune un socru, ginerelui său, în fața altarului – gândul
Fri, Jul 4th, 2014

Emoționant! Ce îi spune un socru, ginerelui său, în fața altarului

pKGM9j7GP_600w_v1

Și-a dus fiica în fața altarului pentru ca aceasta să se unească în fața Divinității cu alesul inimii sale. Însă înainte de a-i da mâna, tatăl miresei ține un discurs emoționant. Iată ce îi spune socrul, ginerelui său:

“Philip, vreau să-ți spun o poveste. Și ca orice poveste bună începe în modul acesta…
A fost odată ca niciodată un tată. În cazul în care nu îți dai seama, acela sunt eu.

Acest tată avea un băiețel minunat. Era fericit. Apoi, într-o zi a aflat că soția sa aștepta alt copil. Și m-am rugat “Doamne, cu voia ta, să fie fetiță.” Șii așa a fost. Am fost ptima persoană care a ținut-o în brațe.

Apoi m-am rugatt din nou: “Doamne, fă-o ca mama ei.” Și așa a fost. Era frumoasă, bună. Apoi mi-am dat seama că am fost lăsat pe dinafară. Apo m-am rugat: ”Doamne, fă-o ca mine”. Și așa a fost. Putea să conducă un camion și un tractor, putea încărca fân și mesteca tutun.
Realizezi ce iei?
Dar în același timp avea păreri, emoții și era încăpățânată.

Și m-am rugat din nou: “Doamne, e de ajuns, fă-o ca tine.”  Și așa a fost. I-a dat dorința de a fi de folos oamenilor. Iubește oamenii. Și-a dedicat viața meseriei de asistentă. Readuce oamenii la viață. Îi ține de mână pe cei care își dau ultima suflare. A mers în misiuni prin toată lumea. A împins canoe pe râuri învolburate.  A dormit pe podele pentru a povesti oamenilor de Isus. Dar lipsea ceva. Așa că m-am rugat: “Doamne, fă-o fericită!” Și te-a întâlnit pe tine.

Vezi privirea de pe fața ei? Nu am mai văzut-o așa înainte de a te întâlni. Sunt recunoscător pentru asta. Astăzi îți dau cel mai bun lucru pe care îl am. Și înainte de a face asta vreau să știi cât de mult eu și Dumnezeu am muncit.
Deci Philip, din moment ce ți-o dau, nu cred că te va supăra un mic sfat.
Eu și Dumnezeu am muncit mult. Să nu strici ceva!”

sursa: euforia.tv

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
... ...
All Rights Reserved