Emoționant! Un bărbat bolnav de cancer și-a petrecut ultimele 6 luni din viață făcându-și soția fericită – gândul
Sun, Jun 29th, 2014

Emoționant! Un bărbat bolnav de cancer și-a petrecut ultimele 6 luni din viață făcându-și soția fericită

618x412_13935871310606980f

Dacă ai mai avea doar șase luni de trăit, ce ai face? Pentru un bărbat din Marea Britanie, răspunsul a fost unul foarte simplu: s-a căsătorit cu femeia iubită și și-a dedicat ultimele săptămâni din viață misiunii de a o face fericită.

În ianuarie 2012, Chris Price în vârstă de 22 de ani s-a mutat împreună cu iubita lui, Ceri Johnson. La scurt timp după, a început să aibă dureri de stomac. În aprilie a fost diagnosticat cu cancer și a fost supus unei intervenții chirurgicale prin care i s-au înlăturat părțile de stomac afectate de cancer. O perioadă, Price a fost bine și în afara pericolului. Dar un an mai târziu, el a aflat că suferă de cancer la ficat și plămâni.

De data aceasta diagnosticul a fost unul terminal, iar Price s-a hotărât că atât cât va mai avea de trăit, se va dedica fericirii logodnicei sale. Cei doi s-au căsătorit într-o ceremonie restrânsă unde cei patru copii ai lui Ceri le-au fost invitați de onoare. Familia a fost mai întâi la Disneyland în Paris, iar apoi însurățeii au zburat la New York, un oraș pe care și-l doreau să îl viziteze.

Price nu s-a limitat doar la a-i oferi excursii soției sale, ci i-a cumpărat și câteva lucruri pe care femeia și le dorea de ceva vreme: o pereche de pantofi Louboutin și o poșetă Mulberry, iar de ziua ei, Ceri a primit cadou o excursie la Las Vegas. Din păcate, starea de sănătate s-a înrăutățit și nu au reușit să facă excursia împreună. Price a murit în brațele femeii iubite, iar înmormântarea a avut loc în biserica unde s-au căsătorit. 

“Dacă iubirea mea l-ar fi putut salva, ar fi trăit pentru totdeauna” a declarat ea. “Am trăit atât de multe lucruri în puținul timp pe care l-am petrecut împreună. Boala l-a făcut să trăiască fiecare moment la maxim și m-a învățat și pe mine să fac același lucru.”

sursa: euforia.tv

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved