Emoționant! Un tată a refuzat să-și ducă fiica la altar. Motivul îți va stârni lacrimi! – gândul
Wed, Sep 3rd, 2014

Emoționant! Un tată a refuzat să-și ducă fiica la altar. Motivul îți va stârni lacrimi!

hqdefault

Unele femei preferă să nu fie conduse la altar de către propriul tată, dar tânăra din imagini nici măcar nu va avea șansa să ceară așa ceva.

Deși are încă patru ani, tatăl său refuză să îndeplinească acest rol. Pare șocant, dar clipul de mai sus are explicația.

După ce micuța a fost diagnosticată cu o tumoră malignă pe creier, familia a fost devastată, iar tatăl a crezut că nici măcar nu va apuca să îi vadă fiica mireasă.

Unul dintre îngrijitorii de la spitalul Arnold Palmer povestește cum copila a trecut prin tratamente drastice, de chimioterapie și operați repetate pe creier. În final, organismul fetei a reușit să se vindece, iar aceasta se bucură din nou de viață.

Pentru că îi este extrem de recunoscător pentru ajutor, tatăl fetei a decis ca îngrijitorul să fie cel care o duce pe fiica sa la altar. Vizibil emoționat, bărbatul a mărturist că în ziua în care va face acest gest se va pensiona, încheiându-și astfel activitatea din spital.

sursa: www.euforia.tv

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved