Este cat palma mamei sale la aproape 2 luni de la venirea pe lume. Cum arata fetita care avea 535 de grame la nastere – gândul
Thu, Apr 3rd, 2014

Este cat palma mamei sale la aproape 2 luni de la venirea pe lume. Cum arata fetita care avea 535 de grame la nastere

O femeie si-a tinut in brate bebelusul pentru prima data, la mai bine de o luna dupa nastere. “E foarte mica, imi incape in palma”, a spus printre lacrimi mama.

Emily Cressey s-a nascut prematur in a doua jumatate a lunii februarie la Royal Infirmary din Edinburgh si se crede ca este cel mai mic nou nascut supravietuitor din Marea Britanie, potrivit metro.co.uk.

Fetita cantarea doar 535 de grame la nastere. Medicii nu i-au dat prea multe sanse, insa, la aproape o luna si jumatate dupa venirea pe lume a luat in greutate 200 de grame.

Luni, mama, Claire Cressey, de 34 de ani, a putut sa-si tina fiica in brate pentru prima data dupa nastere. Emotionata, femeia a spus printre lacrimi ca fiica ei este atat de mica incat ii incape in palma.

Am inceput sa plang cand mi-a adus-o asistenta. Am fost extrem de emotionata. Nu am mai trait niciodata asa ceva. S-a miscat un pic la pieptul meu, dupa care a adormit“, a spus Claire.

VEZI AICI cum arata bebelusul.

sursa: stirileprotv.ro

Загрузка...

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved