Este cautata de foarte multi barbati pe internet. Ce le ofera femeia de 190 de kilograme – gândul
Fri, Oct 4th, 2013

Este cautata de foarte multi barbati pe internet. Ce le ofera femeia de 190 de kilograme

Jennifer Bennet are 31 de ani, este din Boston si are o meserie cel putin bizara. Femeia are 190 de kilograme, si tocmai greutatea ei ii aduce banii de care are nevoie pentru a se intretine.

Channel 5 va difuza documentarul “Fat for Cash”, in care prezinta povestile femeilor precum Jennifer. Si anume cele care mananca pentru a ajunge obeze si a satisface placerile anumitor barbati.

Jennifer este angajata de domnii care au ca fantezie sexuala un lucru neobisnuit, si anume, sa fie “striviti” de greutatea femeii.

“Am fost mereu o femeie plinuta, chiar si in copilarie aveam mai multe kilograme decat era normal. Dar nu m-a deranjat niciodata“, spune Jennifer.

Femeia isi aminteste ca in adolescenta obisnuia sa isi bage perne pe sub haine, tocmai pentru a parea mai grasa.

Jennifer are un site pe internet. Acolo, barbatii care sunt interesati de ea, pot sa stabileasca intalniri private, in care femeia se dezbraca si se pune cu toata greutatea ei peste ei. Domnii platesc bani grei pentru fetisul lor bizar.

Sunt pur si simplu dezgustat de asa ceva“, a scris cineva care i-a aflat povestea.

Documentarul va di difuzat pe Channel 5 pe data de 9 octombrie.

sursa: stirileprotv.ro, Daily Mail

Загрузка...

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved