“Este femeia vietii mele”. Cum s-au ragasit dupa 32 de ani de la intalnire la care el a lasat-o cu ochii in soare – gândul
Sat, Jul 26th, 2014

“Este femeia vietii mele”. Cum s-au ragasit dupa 32 de ani de la intalnire la care el a lasat-o cu ochii in soare

article-2706561-1FFA409600000578-761_634x543

Mandy, 48 de ani, si Barrie, 50, s-au cunoscut prima data in 1982. Atunci, cei doi au trait o frumoasa poveste de iubire, insa, intr-o zi, barbatul care la acea vreme avea 19 ani, a lasat-o sa il astepte in zadar intr-o statie de autobuz.

Mandy l-a cautat luni bune pentru a ii cere o explicatie, insa nu a reusit sa dea de el decat dupa 32 de ani. Femeia cauta pe Facebook o firma care sa se ocupe cu reparatii la piscine exterioare. Asa a dat peste firma lui Barrie. I-a trimis o cerere de prietenie, iar in momentul in care a acceptat-o, cei doi si-au dat seama ca se stiua de mai bine de 30 de ani.

Mandy si Barrie si-au dat intalnire, iar la 18 luni de la regasirea pe Facebook s-au casatorit.

“Pare o poveste dintr-o carte. E greu de crezut ca dupa atatia ani ne-am regasit, iar azi suntem sot si sotie. Eram doi adolescentii cand ne-am cunoscut, in Bridlington. Ne-am petrecut acea vara impreuna, dupa care el m-a lasat cu ochii in soare, asteptandu-l intr-o statie de autobuz. L-am asteptat 2 ore, iar el nu a mai aparut, Aveam 17 ani, am fost devastata, Am incercat sa dau de el luni bune, dar fara niciun rezultat“, povesteste Mandy.

Intrebat dupa 32 de ani de ce nu a ajuns la intalnire, Barrie a raspuns: “Habar nu am ce a fost in capul meu. Chiar nu imi amintesc. Ma bucur ca ne-am regasit. Este femeia vietii mele. Mi-as fi dorit sa realizez asta acum 30 de ani”.

Sursa: stirileprotv.ro, Daily Mail

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved