Este greu de crezut cât câștigă David Beckham dacă postează o fotografie pe contul său de Instagram – gândul
 
Sat, Jul 28th, 2018

Este greu de crezut cât câștigă David Beckham dacă postează o fotografie pe contul său de Instagram

Când este vorba de publicitate și marketing, David Beckham este fruntaș la acest capitol prin orice lucru pe care îl face.

David Beckham este plătit pentru orice poză care sponsorizează un anumit produs atunci când este publicată pe contul său de Instagram. Potrivit Hopper HQ, fostul jucător al naționalei Marii Britanii câștigă 250 000 de euro pentru fiecare postare. Acesta promoveaza mai multe branduri sportive, lenjerii intime sau chiar o companie de whiskey.

David se clasează pe locul 12 din topul vedetelor care câștigă bani de pe urma postărilor de pe Instagram. Acesta este pe primul loc în Marea Britanie. După el, urmează fotbalistul lui Real Madrid, Gareth Bale cu 180 000 de euro și pugilistul Connor McGregor cu 130 000 de euro.

La nivel mondial, Kylie Jenner ocupa prima poziție în acest top. Actrița , în vârstă de 20 de ani din reality-show-ul “Keeping Up with the Kardashians”, câștigă aproape 800 000 de euro pentru o postare publicată. Aceasta este urmată de Selena Gomez cu 650 000 de euro, iar poziția a patra este ocupată de Cristiano Ronaldo cu 600 000 de euro.

Totuși anul trecut, David Beckham ar fi putut să încalce legea privind protecția consumatorilor după ce și-a promovat un brand fără a identifica postările ca anunțuri.

sursa www.protv.ro

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved