Este martora la proces, desi nu mai este in viata. O femeie depune marturie impotriva celui care a ucis-o – gândul
 
Mon, Apr 16th, 2018

Este martora la proces, desi nu mai este in viata. O femeie depune marturie impotriva celui care a ucis-o

Judy a fost atacata de fostul sau iubit, acoperita cu combustibil si lasata sa ard de vie. Dupa numeroase interventii, trupul ei nu a mai putut rezista iar Judy a dececat. Acum, la 3 ani de la moartea ei, femeia reuseste sa fie martora in procesul impotriva atacatorului sau.

Judy a ramas spitalizata timp de 2 ani, in care nu a putut sa mearga si a fost nevoita sa reinvete sa vorbeasca, iar in urma ei au ramas doi copii minori, care vor sti insa ca mama lor a reusit sa il bage in spatele gratiilor pe cel care a ucis-o.

Femeia a depus o marturie inregistrata, de o ora si 45 de minute, in timp ce se afla in spital, in care povesteste tragedia prin care a trecut si cum s-a ajuns la asta, Pentru prima data in statul Ohio, judecatorii vor lua in calcul filmare femeie si o vor considera martora post-mortem.

Slager, barbatul care a ucis-o pe Judy, sustine ca este adevarat ca a turnat benzina pe ea, insa spune ca incendiul a fost un accident cauzat de o tigara.

sursa www.protv.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved