Falsul medic care ar putea deveni cel mai mare violator în serie din România – gândul
 
Sat, Oct 13th, 2018

Falsul medic care ar putea deveni cel mai mare violator în serie din România

Bogdan Giuseppe care ar fi pretins că este medic ginecolog sau psihiatru a fost arestat la domiciliu încă de anul trecut, pentru 31 de fapte de viol şi agresiuni sexuale. Ulterior şi alte femei au cerut sprijinul autoritatilor, iar individul a fost acum arestat.

Procurorii care instrumentează cazul lui Giusepe spun că acesta le întindea victimelor o capcană bine pusă la punct. Dădea anunţuri fictive de angajare pe internet iar când o femeie era interesată o trimitea la un cabinet pentru examen în vederea angajării.

Acolo chiar el se dădea drept medic ginecolog şi psihiatru şi le păcălea ca să se dezbrace sau şi mai grav spun anchetatorii, le droga ca să le violeze.

Victimă: “Mi-a explicat că îmi va da o pastilă pentru a face un test antidoping. Având încredere că este psiholog, am zis că e ceva serios. Am luat pastila, mi-a arătat că este din plante.”

Anul trecut judecătorii i-au impus arest la domiciliu pentru acuzaţiile de viol, agresiune sexuală, violarea vieţii private şi exercitare fără drept a unei profesii.

Înregistrare din 2017
Reporter: Aţi recunoscut că aţi întreţinut relaţii sexuale cu victimele?
Bogdan Giuseppe: (n.r. râde)

Acum, după mai bine de un an, zâmbetul i-a pierit. A fost pus sub acuzare într-un alt dosar. După ce au studiat imaginile video găsite în locuinţa sa, anchetatorii au identificat şi alte victime.

Diana Sarca, purtător de cuvânt la Poliția Capitalei: “După mediatizarea cazului, alte victime au prins curaj şi au depus plângere la poliţie. Sunte 70 de victime.”

După ce le filma în ipostaze indecente sau în timp ce întreţinea relaţii sexuale cu ele, individul ar fi vândut filmele pe site-uri. Pe baza imaginilor, procurorii spun că au probat 17 violuri în plus faţă cele de anul trecut. Dacă judecătorii vor accepta probele, falsul medic ar putea deveni cel mai mare violator în serie din România.

sursa stirileprotv.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved