Fără cuvinte… Declarația de dragoste care face furori pe internet: Ce i-a transmis o tânără fostului iubit (VIDEO) – gândul
Wed, Oct 22nd, 2014

Fără cuvinte… Declarația de dragoste care face furori pe internet: Ce i-a transmis o tânără fostului iubit (VIDEO)

618x386_1413892411aa0316c9

O tânără din Suceava a ales să îi transmită fostului ei iubit un mesaj de dragoste într-un mod inedit, deveind un adevărat viral pe internet.

Deși cei doi s-au desparit la începutul lunii octombrie, tânăra speră la o împăcare cu cel care i-a fost alături la bine și la greu, scrie eclujeanul.ro.

“Este ziua în care Dumnezeu mi-a facut cel mai frumos cadou, dar de care am aflat abia în ziua în care te-am cunoscut! Din păcate, ştim amândoi că relaţia noastră nu a fost una perfectă! Lumea rea a vrut să ne despartă şi a reuşit! Dar, cel mai important e că tot ea ne-a făcut să ne dăm seama că nu avem sens unul fără celalalt. Iubirea noastră nu s-a destrămat şi a crescut pe zi ce trece mai mult! (…) Să nu mai pleci niciodată! Te iubesc, Bibi!”, i-a transmis suceveanca Ioana Agheorghiesei, iubitului ei, Răzvan Petrenciuc.

Videoclipul a fost încărcat pe 16 octombrie pe profilul de Facebook al tinerei, iar în doar câteva zile a reușit să strângă peste 600.000 de vizualizări, peste 2500 de distribuiri și sute de comentarii.

sursa: a1.ro

Загрузка...

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved