Femeia care face senzatie pe internet datorita felului in care arata, desi are 60 de ani. Cum se mentine in forma – gândul
Fri, Aug 4th, 2017

Femeia care face senzatie pe internet datorita felului in care arata, desi are 60 de ani. Cum se mentine in forma

Photo & Video Sharing by SmugMug

O femeie in varsta de 60 de ani a devenit o senzatie in mediul online dupa ce si-a facut un video blog, unde ofera sfaturi de frumusete si sanatate.

Femeia, denumita Melissa55 pe YouTube, este apreciata de internauti pentru look-ul tanar pe care il are, in ciuda varstei inaintate.

Mai mult, aceasta sustine ca nu foloseste tratamente ori creme speciale si marturiseste ca isi intretine tenul doar cu Retin-A si Retinol, substante regasite in mai toate cremele si serumurile pentru fata, relateaza Daily Mail.

Melissa55, din Tennessee, are doi copii si sapte nepoti si spune ca familia este totul pentru ea. Atunci cand are timp liber, se filmeaza acasa in timp ce se coafeaza, machiaza, ori vorbeste despre sport si sanatate.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
... ...
All Rights Reserved