Femeia din zodiac expertă în şantajul emoţional – gândul
 
Tue, Jul 17th, 2018

Femeia din zodiac expertă în şantajul emoţional

Pentru a putea şantaja emoţional o persoană, ai nevoie de o personalitate complex, plină de stări contradictorii şi greu de înţeles pentru cei din jur. Femeia Gemeni este înzestrată cu inteligenţa emoţională care îi permite să intre în mintea altora.

Îi place să se victimizeze şi să te facă să crezi că este ghinionistă şi singură, dar, în realitate, poate să-şi poarte şi singură de grijă. Te ameţeşte cu vorbele şi te face să crezi aproape orice, mai ales că are în permanenţă cuvintele şi actele dramatice la ea. Pentru că se pricepe de minune să-i manipuleze pe cei din jur, îşi doreşte cu orice preţ să-şi atingă scopurile, făcându-te chiar să te simţi vinovat chiar şi atunci când ea este cea care greşeşte.

Poate mima foarte bine atât fericirea, cât şi nefericirea, iar cu vorbele potrivite te poate juca pe degete ca pe un pion.

sursa www.one.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved