Femeile fara iubit nu mai vor sa auda aceste 13 lucruri – gândul
Fri, Nov 17th, 2017

Femeile fara iubit nu mai vor sa auda aceste 13 lucruri

Femeile fara iubit au independenta, ies mai des cu prietenele in oras, nu depind de nimeni. Insa exista un foarte mare dezavantaj daca esti femeie single: comentariile si intrebarile, sa le zicem “curioase”, ale prietenilor si cunoscutilor ce sunt intr-o relatie de cuplu.

Oamenii au intentii bune, insa stim bine ca pana si drumul spre iad e pavat cu intentii bune! Se presupune cumva ca femeile fara iubit sunt nefericite. Ca sunt singure si abandonate. Dar nu e mereu asa, prin urmare iata manifestul de politete pentru cei din jurul lor.

Ce NU mai vor sa auda femeile fara iubit

„Stiu eu pe cineva. Este perfect pentru tine!“

Presupunerea ca daca esti singura esti nefericita este poate cea mai frustranta. Femeile fara iubit au si alte preocupari, nu cauta mereu un partener de cuplu.

„Trebuie sa iti gasesti pe cineva, sa te casatoresti, sa ai copii“

Sigur, poate fi minunat sa te casatoresti, sa ai copii, daca asta iti doresti. Insa nici mariajul si nici copiii nu sunt pentru toata lumea. Este in regula sa nu vrei un sot sau sa nu iti doresti copii. Sau poate ca iti doresti asta mai tarziu.

„Stii bine ca nu intineresti“

Femeile fara iubit nu au nevoie sa auda ca imbatranesc. De fapt, la nicio varsta nu este acceptabil sa spui asta cuiva! Este ca si cum avem un cronometru si o data de expirare.

„Cum de nu ai un iubit inca?“

Atunci cand te mira faptul ca o persoana este single este ca si cum i-ai spune ca este ceva gresit cu ea.

„Nu-ti face griji, sigur vei gasi pe cineva“

Presupui din start ca femeia aceea isi face griji ca nu mai gaseste un iubit, cand, de fapt, tu esti singurul care se intreaba. In plus, este posibil ca pentru unele dintre noi sa nu fie un scop in viata gasirea unui partener de cuplu.

„Ai incercat aplicatiile de dating online?“

Probabil una dintre cele mai directe si agresive abordari atunci cand cineva iti invadeaza intimitatea.

„Poate daca nu ai fi asa_______, ai gasi si tu pe cineva“

In loc de punctele de suspensie, treci ce ti s-a spus tie. Mie mi se spunea “ciudata”, “artista”, “iubitoare de singuratate”. De fiecare data ma simtem prost ca sunt toate cele de mai sus.

„Tocmai cand te astepti mai putin vei gasi dragostea“

Asta presupune ca tu de fapt cauti sa gasesti pe cineva. Oamenii confunda de multe ori notiunile. Ei cred ca femeile fara iubit doar asta isi mai doresc si tot cauta, fara succes. Desi o femeie este pregatita de o relatie de cuplu nu inseamna automat ca si cauta un partener.

„Niciodata nu mi-a placut sa merg la intalniri. Nici nu-mi imaginez cum ar fi sa fac asta din nou!“

Toate femeile single stiu bine cat de frumos este sa mergi la intalniri romantice! S-a simtit sarcasmul, sper!

„Pur si simplu trebuie sa incerci, sa fii disponibila!“

Daca te invita un barbat in oras, trebuie sa fii disponibila! Sa transmiti energia aceea, nu? Ei bine, nu!

„Poate ca esti tu prea pretentioasa“

De fapt, ce inseamna mai exact prea pretentioasa? De altfel, specialistii de la Hello Giggles te sfatuiesc sa ii intrebi pe curiosii doritori de bine din jurul tau ce inseamna “prea pretentioasa” cand arunca cu epitete. E pretentie sa iti doresti un barbat cu un job bun? E pretentie sa vrei un barbat independent, dar care stie sa spele si vasele? De multe ori, femeile fara iubit sunt numite prea pretentioase. Si daca sunt, bine fac! Fiecare stie cel mai bine ce isi doreste.

„Ai incercat sa mergi la emisiuni unde iti gasesti partener?“

Mai este nevoie de vreo explicatie? Sa incercam una! Cei care iti recomanda asta sunt disperati in locul tau!

„Femeile fara iubit pe vremea mea nu erau bine privite. Eu la varsta ta aveam si copii!“

De fapt, femeile fara iubit ar vrea sa se intipareasca in memoria oamenilor ca nu exista o perioada recomandata sa iti gasesti iubirea vietii tale. Poti sa il intalnesti pe alesul tau la 20 de ani sau la 70 de ani! Nu exista o reteta universal-valabila.

sursa: www.andreearaicu.ro Foto: Guliver

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved