Femeile mature dezvăluie ce ar fi vrut să știe la 20 de ani – gândul
 
Tue, Nov 6th, 2018

Femeile mature dezvăluie ce ar fi vrut să știe la 20 de ani

Scriitoarea Naysha Junior a rugat mai multe femei în vârstă de 40 de ani să ofere câteva sfaturi celor de 20 de ani. Câteva au acceptat provocarea, iar răspunsurile sunt surprinzătoare.

Aceste vorbe îți vor aminti despre valorile cu adevărat importante ale vieții și te vor ajuta să-ți dai seama ce poți sacrifica cu ușurință.

„Viața ta nu va fi așa cum te aștepți la 20 de ani, dar va fi extraordinară și va fi a ta. Ai grijă ca prieteniile tale să fie durabile și frumoase, concentrează-te pe oamenii care nu sunt toxici și găsește-ți un hobby care să-ți placă și să fie doar pentru sufletul tău.”

„Trăiește singură o perioadă. Sunt o mulțime de oameni în trecutul și în viitorul tău cu care-ți vei împărți viața, dar bucură-te un pic de spațiul tău personal și călătorește mai mult.”

„Pleacă după prima minciună.”

„Am 62 de ani și i-aș spune variantei mele mai tinere că lucrurile se ameliorează odată cu vârsta. Simt că acum sunt cea mai productivă și creativă variantă a mea și nu mai am altceva de spus, pentru că vârsta este totul.”

„Încetează să mai faci pe toată lumea fericită cu daruri. Să ai multe lucruri nu înseamnă să fii fericită, ai grijă de banii tăi și ține cont de faptul că doar pentru că fac parte din familie nu înseamnă că nu pot fi oameni toxici.”

„Găsește energia să te iubești mai întâi pe tine însăți. Nu căuta dragostea în bărbați, prieteni sau copii pe care nu ești încă pregătită să-i ai. Fă economii, apucă-te de sport și mănâncă alimente mai sănătoase.”

„Fă-ți prieteni pe care să-i prețuiești. Vei avea nevoie de fiecare dintre ei când vei face 40 de ani.”

„Nu te mai scuza atâta. Nu ești responsabilă de fericirea tuturor la schimbul propriei tale fericiri.”

„Indiferent ce ți s-a spus despre a fi o fată cuminte, nu toată lumea poate fi ca tine. Așadar, când vine momentul să alegi între succesul, fericirea, sănătatea ta și să fii așa cum te place toată lumea, alege-te mai întâi pe tine însăți, cea adevărată.”

„Nu căuta pe cineva care cere loialitate ci lucrează cu cei care o câștigă.”

„Ai grijă de tine cel puțin pe cât de mult ai grijă de toți cei din jurul tău.”

„Nu-ți mai jumuli sprâncenele, arăți ca o nebună.”

„Doar pentru că este acceptabil, nu înseamnă că este potrivit pentru tine. Rămâi la standardele tale, pentru că meriți tot ce-i mai bun.”

„Fă economii, ca să ai mereu opțiunea de a-ți da demisia sau a pleca de lângă un partener care nu te merită.”

„Nu amâna la infinit călătoriile, deoarece „într-o bună zi” s-ar putea să nu mai vină. Și nu aștepta să moară cineva ca să-ți aduci aminte de acest lucru.”

„Distrează-te! Profită de viață! Pentru acest lucru sunt anii tinereții.”

„Nu păstra lucrurile bune pentru ocaziile potrivite: folosște-le acum! Petrece mai mult timp cu cei dragi, pentru că nu vor fi mereu prin preajmă și nu știi niciodată când vor dispărea. Bucură-te de fiecare lucru mărunt din viața ta.”

„Nu ezista să-ți dai demisia sau să te muți. Cere o mărire de salariu când o vrei. Vorbește mai des cu rudele.”

Sursă: brightside.me www.clickpentrufemei.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved