Fetele lui Barack Obama, concepute in vitro. Michelle a lansat o carte in care vorbeste despre familia ei – gândul
 
Sun, Nov 11th, 2018

Fetele lui Barack Obama, concepute in vitro. Michelle a lansat o carte in care vorbeste despre familia ei

Marti, fosta prima doamna a Americii, si-a lansat prima autobiografie care a fost primita cu bratele deschise de catre fanii ei.

Asa a iesit la iveala un secret pe care nu multi il stiau. Fetele lui Barack Obama au fost concepute in vitro. Este unul din detaliile nestiute despre familia Obama care a petrecut 8 ani la Casa Alba. Anul viitor, fostul presedinte al Americii isi va lansa si el biografia.

Zeci de mii de americani au plătit între 30 şi 1.000 de dolari pentru a asista marţi, la spectacolul de lansare a cărţii ”Becoming”. Acestia au avut ocazia de a afla mai multe detalii intime ale familiei Obama, inaintea tuturor. Unul dintre ele este legat de fiicele cuplului.

In urma cu 20 de ani, Michelle Obama a pierdut o sarcina. Aceasta a suferit un avort spontan. Apoi s-a simtit „pierdută şi singură”. Credea ca nu va mai avea copii niciodata. Fiicele cuplului Obama au fost concepute in vitro, informeaza Associated Press.

”Am resimţit avortul spontan drept un eşec personal, pentru că nu ştiam cât de comune sunt avorturile spontane, fiindcă nu vorbeam niciodată despre acest subiect,” a povestit Michelle Obama pentru abcNews. La 34 de ani, ea a realizat că ”ceasul biologic” nu este un mit şi s-a decis să apeleze la fertilizarea in vitro.”

Michelle Obama, furioasa pe Donald Trump

Printre declaratiile pe care le-a facut pana in prezent, actualul presedinte al Americii a dat in Barack Obama. Donald Trump ar fi spus Obama nu s-a nascut in America, in incercarea de a ii scadea popularitatea. Michelle Obama s-a simtit jignita si in pericol.

”A fost o încercare de diabolizare, bazată pe bigotism şi xeonofobie,. Ce s-ar întâmpla dacă o minte îngustă ia un pistol şi porneşte spre Washington? Daca ne atacă fetele? Cu aluziile sale răuvoitoare, strigate în gura mare, mi-a pus familia în pericol. N-am să-l iert niciodată”, a marturisit Michelle.

Donald Trump arunca cu noroi in cartea lui Michelle Obama

Cand a aflat detaliile din cartea biografica a fostei prima doamna, presedintele a reactionat. Acesta sustine ca, pentru bani, Michelle Obama a inflorit mai multe intamplari de la Casa Alba, dar si dupa ce sotul ei i-a predat stafeta lui Donald Trump.

”Michelle Obama a luat o grămadă de bani pentru cartea asta şi a fost nevoită să introducă detalii cât mai controversate în ea. Va dau şi eu câteva replici pe măsură: Nu-l voi ierta niciodată pe Barack Obama pentru halul în care a ajuns Armata SUA datorită subfinanţării. Barack Obama a pus America în pericol”, sustine Donald Trump.

Michelle Obama, turneu de promovare al biografiei sale

De marti, sotia lui Barack Obama pleaca in turneu. Aceasta isi va promova biografia in mai multe orase din America. Evenimentele vor avea loc in mai multe sali polivalente si vor fi moderate de vedete de la Hollywood. Pretul unui bilet pleaca de la 30 de dolari si ajunge la 1.000 de dolari.

Evenimentul va fi moderat de Oprah Winfrey. Soţii Obama au semnat un contract estimat la zeci de milioane de dolari. După ”Becoming”, va urma cartea lui Barack Obama, in 2019. Barack şi Michelle au declarat că o parte din veniturile din drepturi de autor vor fi donate organizaţiilor caritabile. Asta dupa ce au fost criticati pentru sumele uriase pe care le primesc.

sursa ciao.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved