Fetelor va regasiti? Una din trei femei: manînca pe furis si ascunde gustarile de partener – gândul
Wed, Oct 16th, 2013

Fetelor va regasiti? Una din trei femei: manînca pe furis si ascunde gustarile de partener

Una din trei femei recunoaste ca mananca in secret, a dezvaluit un studiu. Jenant in cazul a 33 la suta din femei nu este doar faptul ca iau o gustare pe ascuns, ci si cantitatea sau tipul de mancare consumata.

Iar doua treimi din aceste femei admit ca isi ascund gustarile de partenerul de viata, in timp ce jumatate spun ca se simt vinovate dupa ce se ospateaza pe ascuns.

Studiul, realizat de o asociatie americana care studiaza obiceiurile alimentare, a mai dezvaluit ca jumatate din femeile care mananca pe ascuns se simt jenate de cat de des recurg la acest obicei, dar sunt enervate ca prietenii gandesc ca ele mananca prea mult.

Medicul nutritionist Cathy Kapica, de la Universitatea Tufts, si consultant stiintific pentru studiul in cauza, a spus: Daca mananci pe ascuns, inseamna ca ai convingerea ca nu consumi un aliment despre care consideri ca este sanatos sau indicat.

Un studiu similar realizat in Marea Britanie, la care au participat 2.000 de femei, a stabilit ca 40 la suta din acestea ascund gustarile delicioase de partenerii lor, pentru a-i determina sa nu le manance. Iar pentru asta aleg locuri dintre cele mai neasteptate, de exemplu, sub pat.

Aceste gustari, pe care uneori femeile le cumpara in drum spre casa si le mananca pe strada, constau in snacksuri, ciocolata, biscuit, prajituri sau chipsuri.

sursa: stirileprotv.ro | Daily Mail

Загрузка...

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved