Fetita de 7 ani violata de un baiat de 15 ani. Tanarul a amenintat-o cu moartea daca povesteste cuiva ce s-a intamplat – gândul
Fri, Jun 12th, 2015

Fetita de 7 ani violata de un baiat de 15 ani. Tanarul a amenintat-o cu moartea daca povesteste cuiva ce s-a intamplat

shutterstock_98241089-600x397

La numai 7 ani, o copila din Prahova traieste un cosmar ingrozitor. A fost violata de un adolescent, in varsta de 15 ani, care ar fi amenintat-o apoi cu moartea daca povesteste cuiva cele intamplate.

Totul s-a petrecut chiar acasa la copila unde baiatul de 15 ani venise sa ajute, chemat de parintii fetei, la treburile gospodaresti. A dus-o pe fata intr-o magazie unde a chinuit-o minute in sir.

La scurt timp, mama victimei a aflat totul iar baiatul a recunoscut intreaga poveste. Politia a declansat o ancheta in acest caz, iar psihologii Directiei pentru Protectia Copilului Prahova vor acorda consiliere atat fetitei, cat si adolescentului ce a batjocorit-o.

Fetita de 7 ani se juca linistita prin curte cand baiatul a ademenit-o in magazia dn spatele casei. O liniste suspecta i-a dat insa de gandit mamei fetei care a pornit imediat in cautarea ei.

Mama fetei: “Am intrebat-o de ce e speriata. S-a uitat si la el si la mine si mi-a zis ‘imi e frica sa spun, ca a zis ca tu ma omori si imi iei gatul si mi-l agati in gard “.

Femeia a inteles imediat ce se intamplase si a chemat politia. Luat la intrebari, baiatul a recunoscut totul.

Comisar sef Nicolae Zecheru, seful Serviciului de Investigatii Criminale Prahova: “Cert este ca, aflandu-se in curte, a tras-o in magazie si acolo a dezbracat-o si a obligat-o sa intretina raport sexual.”

Parintii adolescentului refuza insa sa accepte gestul socant al fiului lor.

Mama baiatului: “Eu nu cred aceasta fapta, nu cred. Nu cred ca baiatul meu a facut asa ceva.”

Marin Moraru, vecin: “Cred ca nu l-a dus bibilica, cred ca nu e sanatos la cap saracul. Nu il vedeam in stare de asa ceva, nu stiu, Doamne fereste.”

Elena Popa, vecina: “Eu nu stiu cum a gandit el sa faca asa ceva, va spun sincer. Pacat, cel mai mare pacat”

Este un caz delicat, sustin si asistentii Directiei pentru Protectia Copilului Prahova. O joaca copilareasca s-a transformat intr-o poveste de groaza in urma careia ambii copii au de suferit spun ei.

Corina Nicola, purtatorul de cuvant al D.G.A.S.P.C.Prahova: “Baiatul se afla in centrul de primire in regim de urgenta unde i se acorda servicii de gazduire si consiliere de specialitate. De asemenea si fetita si familia ei au fost inclusi intr-un program de consiliere.”

Adolescentul are acum dosar penal. Daca se dovedeste ca a avut discernamant in momentul comiterii faptei, ar putea ajunge la inchisoare, intr-o sectie speciala pentru minori.

Sursa: Pro TVstirileprotv.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
... ...
All Rights Reserved